Aamulla aurinko paistoi niin nätisti, että päätimme ajella noin puolen tunnin matkan Solihulliin ja siellä olevaan Brueton Park-nimiseen puistoon nautiskelemaan keväästä. Siellä oli yllättävän vähän ihmisiä, ehkä sen takia että päivä ei ollut vielä puolessakaan kun pääsimme perille. Puistossa törmäsimme valkoisten joutsenten lisäksi mustajoutseneen. Lintu on alunperin kotoisin Australiasta mutta Euroopassa sitä tavataan tarhoissa ja karkulaisina. Tämä yksilö oli noin puolet pienempi kuin valkoinen ystävänsä.

Puisto oli tosi nätti ja kolmisen tuntia käppäilyä vierähti aivan hetkessä ihastellen ja ihmetellen. Tämä on muuten tosi hyvä picnic-paikka kesällä, täytyy laittaa korvan taa.

Lopuksi ostimme kevään ensimmäiset jätskit myyjältä, joka oli noin 10-vuotias tai ainakin näytti siltä. Toivon mukaan myyjäpoika ei sentään itse ajanut autoa parkkipaikalle.

Saa muuten nähdä miten Charlesin Japaninmatkan käy. Reissuhan on vasta lokakuussa mutta tällä hetkellä ei todellakaan ole mitään takeita matkaan pääsystä. Lohdutuspalkinnoksi tekaisin lihapiirakoita tai ruskeita taskuja (brown pockets) kuten Charles niitä kutsuu. Tein näistä vähän terveellisempiä versioita ja paistoin ne uunissa rasvassa keittämisen sijaan joten niistä taisi tulla enemmänkin pasteijoita kuin piirakoita. No hyviähän nuo silti ovat.

Kotoväellä taitaa olla ennustajan tai ajatusten luvun lahjoja. Jokunen aika sitten sanoin Charlesille, että pitäisi löytää joku kiva kangaskassi ostoksia varten kun entiset alkavat olla aika puhki. Eipä mennyt kauaakaan kun postipoika toi kotoa tervehdyksen tosi hienon Kiroileva siili-kassin muodossa. Ja sitä seurasi pari täysksylitolipurkkapussia, niitä kun on täältä aika vaikea löytää. Joten kiitos vielä kerran päivän piristyksestä !

Iltapäivällä siivosin parvekkeen ja kyllä muuten sormet syyhyävät päästä kukkalaatikoiden laittoon. Vielä täytyy malttaa. Tänään lämmintä +10 ja aurinko paistoi melkein pilvettömältä taivaalta. Nyt alkaa hämärtää.