Vuodatus ei saa palautettua kaikkia blogeista hävinneitä kuvia takaisin ja ovat äärimmäisen pahoillaan asiasta. Itselläni kuvat ovat toki koneella tallessa eli ei tässä nyt sen suhteen ole hätää mutta harmittaahan se silti sikapaljon. Mietin tässä nyt hetkisen ajan tulevaisuutta - jäädäkö Vuodatukseen vaiko siirtyä uusille vesille ja aloittaa bloginpito jossain muualla. Hyvät ja huonot puolet on Vuodatuksella niinkuin ihan varmasti muillakin palveluntarjoajilla joten ei se ruoho välttämättä ole aina vihreämpää aidan toisella puolella. Palaan asiaan viikonlopun aikana ensin sitä rauhassa tuumailtuani.

Perjantaina on työkaverin läksiäiset, lauantaina työvuoro ja sunnuntaina pitäisi ehtiä vähän tuota puutarhaakin hoitaa. Kahden ja puolen viikon Suomen loman aikana on nimittäin viikatemies niittänyt ahkerasti satoa surprise. Tuo meitin ekologian maisteri on päästänyt muun muassa ruusun (?), auringonkukat ja yrtit kuolemaan erittäin hitaan ja yksinäisen kuoleman mutta tomaattipojat sentään ovat elossa ja voivat pulleasti ja punaisesti! Pian päästään siis nautiskelemaan farmin satoa.

Charles on illan ja yön töissä joten pääsenkin seuraavaksi nautiskelemaan Suomesta tuomistani herkuista ihan yksin ja salaa laugh! Mukana toin ruisleivän lisäksi mm. Pandan suklaata, Aakkosia, Panttereita, Salmiakkia ja Fazerin parhaita. Vähän totutusta poikkeama valikoima siis - päätin yllättää itseni(kin) ja jättää ne normiherkut tällä kertaa kaupan hyllylle.

Tänään lämpötila on keikkunut siellä parinkympin alapuolella ja vettäkin on tietysti TAAS satanut.