Meillä oli Monty Pythonin shown jälkeinen maanantai vapaata töistä ja kun junakin lähti Lontoosta kotia kohti vasta iltapäivällä niin päätimme kuluttaa aikaa Luonnontieteellisessä museossa. Lontoossa ilmeisesti kaikki museot ovat ilmaisia erikoisnäyttelyitä lukuunottamatta joten sinne siis marssimme mekin. Miljoonien (tai no ehkä ei sentään ihan noin monen) muiden kanssa. Siellä oli kamala tungos ja hirveän kuuma joten tällä kertaa emme siellä hirveän kauaa viihtyneet vaan ulos oli päästävä. Asiaa ei tietystikään yhtään tehnyt helpommaksi koulujen ensimmäinen kesälomapäivä.

Lontoo%20Monty%20Python%20073-normal.jpg

Rakennus on kaunis ja ehdottomasti vierailemisen arvoinen.

Lontoo%20Monty%20Python%20081-normal.jpg

Lontoo%20Monty%20Python%20085-normal.jpg

Rapu joka rakentaa "pesusienestä" itselleen hatun ja piiloutuu sen alle.

Lontoo%20Monty%20Python%20070-normal.jpg

Eläintieteellisen lisäksi emme maanantaina paljon muuta tehneetkään, käväisimme pubissa lounaalla ja tallustelimme hiljalleen Marylebonen asemaa kohti.

Yövyimme taas tutussa hotellissa lähellä Southwarkin metroasemaa ja tällä kertaa matkalla sieltä pois kävelimme eri puolella katua kuin normaalisti. Charles bongasi heti hassunhauskan "väärinpäin" olevan talon jota emme ole aiemmin huomanneet.

Lontoo%20Monty%20Python%20066-normal.jpg

Aina löytää jotain uutta ja ihmeellistä kun pitää silmänsä auki ja tuijottaa omien varpaidensa sijaan välillä ylöspäinkin.

Meillä on samainen helleaalto kuin Suomessa, viikon verran lämpötila on ollut hitusen alle +30. Sama jatkunee ainakin ensi viikkoon asti.