Meidän kadulla asuvalla henkilöllä (toivottavasti naispuoleisella) on aivan äärimmäisen hurmaava auto, katsokaapas itse:

Hihhih, hänellä on ripset ! Kaaran ohi kulkiessa ei voi kun miettiä miten itse koristelisi kulkuneuvonsa ensinnäkin jos omistaisi sellaisen ja toisekseen jos sitä koskaan koristelisi. Charles ei ehkä arvostaisi jos askartelisin-paskartelisin Kennethille muhkeat viikset jostain kivasta karvalankamatosta. Asiaan vihkiytymättömille selvennän, että Kenneth on siis Charlesin kulkuneuvo joka tosin on pian poistumassa uuden kaaran tieltä.

Ikeasta viime viikonloppuna hankkimamme lautaset ja kulhot ovat käyttökiellossa koska ne kahisevat. Ne ovat sellaista jotain ärsyttävää kiillotonta kivimateriaalia joka pitää hampaisiin sattuvaa ääntä kun sitä vähänkin koskettaa lusikalla tahi jollain muulla ruokailuvälineellä. (Äiti ainakin tietää mitä tarkoitan, itse kun kerran omistaa ne tummansiniset kulhot jotka kahisevat.) Eihän sitä siellä kaupassa tajunnut koska ne oli pakattu nättiin pahvilaatikkoon muovien ja kaikenlaisten tarrojen alle. Ja eikä sitä siellä kaupassa tajunnut koska silloin taisi juuri olla meneillään ajatustenvaihto siitä, merkitsevätkö Charlesin mielipiteet tässä taloudessa loppujen lopuksi yhtään mitään.

Luulenpa, että olen suurinpiirtein kaikille jo sähköpostaillutkin tulevani Suomeen parin viikon lomalle mutta jos siellä nyt on joku jolle en muistanut tietoa vielä laittaa niin tässäpä sitä tulee. Lennähdän täältä kaukaiselta rannalta sinne kotimaisemiin pe 30.9. ja paluu arkeen on edessä su 16.10. Sovitaanpa siis treffejä ja lenkkejä ja kaikkea kivaa runsain mitoin . Harmittaa vaan kun tämän vuoden lomat ovatkin sitten siinä mutta ilostuttaa kun osa teistä on jo vuorostaan suunnitellut tuloa tännepäin.

Ai niin, loppuun vielä ei niin ihastuttava auto. Mikä lie toiminut tässä inspiraationa.

Nyt lämmintä +17 ja satelee vettä. Napsautin juuri lämmöt päälle että tarkenee mennä suihkuun ja sitä odotellessa nautiskelen ison teekupposen.