Viikko humpsahti aivan hetkessä ohi ja pian on viikonloppukin taas kerran takanapäin. Eilen ajelimme Charlesin kanssa Stoke-On-Trentiin etsimään sitä jo viime viikolla haeskeltua pöllöä mutta tirppa oli hukassa. Tänään aamulla Charles lähti Timin kanssa uudelle retkelle ja tuli hetki sitten riemukkaana kotiin; kauan kaivattu pöllö oli löytynyt nukkumasta männyn latvasta.

Roskakasat on noukittu kadun varresta vihdoin ja viimein ja Britannia on nostanut terrorivalmiutta lento- ja rautatieasemilla. Viranomaisten mukaan terrori-iskun uhka on tällä hetkellä erittäin todennäköinen. Siinäpä uutisia viime viikolta.

Yksi asia joka täällä edelleenkin osuu aina silmään on autojen parkkaaminen. Niitä jätetään lähestulkoon keskelle ajokaistoja, nurmikoille sekä mihin vaan huvittaa. Työmatkalla olen monesti törmännyt kuvan kertomaan näkyyn. Jos kerran parkkipaikan ruudut ovat täynnä, auto jätetään sitten siihen keskelle parkkiin. Ja mikä ärsyttävintä, myös meidän talon edessä olevaa ajoluiskaa käytetään satunnaisesti. Charles tuli hetki sitten pöllönbongausreissultaan ja joutui jättämään autonsa kadun varteen kun jonkun neropatin iso musta auto on jätetty meidän pihaan oven eteen. Kuinka monella teistä tulee mieleen jättää auto jonkun ihan vieraan ihmisen pihaan ja autopaikalle, kysyn vaan???

Charlesin kanssa lähdemme Skotlantiin helmikuun alussa, saimme molemmat viikon loman töistä samaan aikaan. Nyt täytyykin alkaa lueskella nähtävyyksistä ja tekemisistä, ainakin Loch Ness ja siellä asusteleva hirviö Nessie pitää käydä katsastamassa.

Ulkona +5 ja aurinko paistaa. Viikon loppupuolelle luvattiin päiväsaikaan jopa +11 astetta, eipähän pääse putket enää jäätymään.