Aamusella lähdimme Charlesin kanssa taas kerran sinne tuttuakin tutumpaan Stratfordiin. Käveleskelimme ympäriinsä, lounastimme ja shoppailimmekin. Väkeä oli liikkeellä yllättävän vähän normilauantaihin verrattuna vaikka sääkin oli jopa lähes aurinkoinen. No, ei ainakaan satanut. Siitä innostuneena jätin ennen lähtöä jopa pyykit ulos, en tosin suinkaan kuivumaan mutta raikastumaan.





Lounastimme pubissa, siellä samassa Rose&Crownissa jossa tulee käytyä melkeinpä joka kerta noilla kulmilla ollessa. Jälkkäriä varten hakeuduimme Shakespearen synnyintaloa vastapäätä olevaan kahvilaan joka lupasi herkullisen teehetken kakun kera. Oma suklaakakkuni oli äärimmäinen pettymys - kuiva ja mauton. Charlesin porkkanakakku oli paljon parempi.

Stratfordissa oli myös lauantaimarkkinat. Ostimme kotiin tuliaisiksi apple-blackberrypiirakan. Siis omenaa ja blackberryä. Mikä ihme blackberry on suomeksi? Siis vadelman näköinen marja mutta tumma, melkeinpä musta.



Oli mikä oli niin piirakka on varmasti hyvää.

Charles osti pari kirjaa. Taas.



Pöllöjä, sieniä, puita... no onhan siellä yksi mysteerikirjakin seassa.

Tänään oli tosi lämmin sää, auton mittari näytti +12 ja Stratfordissakin tuli vastaan monta kulkijaa t-paidat päällä kuten perienglantilaiseen tyyliin kuuluu. Itsellä siinä joukossa toppatakki ja hanskat tuntuivat taas kerran hieman liioitelluilta.