Eilen sunnuntaina lähdettiin puistoon aurinkoista päivää viettämään. Se tosin osoittautui virhearvioinniksi, koska Cannon Hill Park Moseleyssä oli tupaten täynnä juoksijoita. Syynä ruuhkaan oli jonkinlainen hyväntekeväisyysjuoksentelu. Ei me siellä sitten kovinkaan kauaa viihdytty, tunnin verran käveleskeltiin ympäriinsä ja lauleskeltiin Nalle Luppakorvaa! Puistossa korvaan osui myös kaunista suomen kieltä, hölkkääjien joukossa oli ainakin 2 suomalaista. Aioin heille huikata hyvät päivänjatkot mutta he hävisivät liian nopeasti ihmispaljouteen. Hassua muuten, että myös Charles tunnisti välittömästi mitä kieltä pariskunta puhui! No, puistosta päin kurvasimme sitten Cadburyn suklaatehtaalle, pakkohan se oli kun kerran melkein niillä nurkilla pörrättiin. Käytiin maailman suurimmassa Cadburyn myymälässä ja arvaahan sen, että huonosti siinä kävi, ainakin lompakon ja puntarin kannalta.

Kaupoista muuten tuli mieleen vielä sen verran, että suurimmat ruokakaupat ovat täällä auki 24h. Aika ylellistä joskin tarpeetonta, eikä itselle ainakaan ihan yhtäkkiä tulisi mieleen lähteä kaupoille yösydännä, tosin ehkä siksi kun siihen ei ole Suomessa koskaan tottunut. Pakkohan niissä kuitenkin on asiakkaita yöaikaankin käydä kun kerran on varaa pitää ovet aina auki.

Ja vielä asiasta sadanteen: hoksasin juuri, että pikkuhiljaa alan tajuta mistä suunnasta ne autot oikein tulevat. Tähän asti tien ylitys on ollut lähinnä satunnaista poukkoilua ilman pienintäkään tietoa siitä, minkä nurkan takaa joku kurvaa päälle. Kaupungissa suojatien kohdissa onneksi yleensä lukee teksti "katso oikealle" tai "katso vasemmalle", siloin pitää enää hoksata kumpi on oikea ja kumpi vasen.

Kävinkin jo heti aamusta kauppareissulla että ehtisin sateen alta kuivana takaisin kotiin. Nyt siis jo kuitenkin sataa ja lämmintä on +11 astetta. Tänään on muutenkin kiva päivä, kun kerran on R:n syntymäpäivä ! Onnea onnea vaan sinne kotimaisemiin!