Terveisiä kotisohvalta. Näin juhlallisissa merkeissä siis vaihtuu oma vuoteni uuteen! Olen nukkunut 3 päivää putkeen ja vieläkin flunssa syö miestä rotan lailla. Eilen taisi olla kuumettakin, tosin mittaria meillä ei ole mutta mutu-tuntumalla mitattuna ja silmien kiilumisesta pääteltynä sitäkin löytyi. Eilen illalla Charlesin isä oli kutsunut meidät kaikki illalliselle tulevaa vuotta juhlistamaan läheiseen ravintolaan mutta se jäi itseltäni valitettavasti väliin kun en saanut edes jalkaa pois peiton uumenista. Hirveän sitkeää lajia on näköjään tämä lentsu eikä käsikauppalääkkeistä tunnu olevan tällä kertaa ihan kamalasti apua. No, eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu!

Tänään oli vuoden viimeisen päivän lisäksi viimeinen päivä vanhalla työmaalla. Sinne(kään) en sitten saanut syystä sattuneesta itseäni raahattua. Aamulla sitten kuuluikin ovelta koputus ja apteekin lääkekuski Iso-John törötti vesisateessa ison paketin kanssa. (Meillä on asiakkaille lääkkeitä toimittamassa 2 kuskia, Pikku-John ja Iso-John - kuinka ollakaan!) Työkaverit muistivat lähtijää ihanalla kukkakimpulla, liikuttavalla kortilla johon jokainen oli raapustanut lämpimät terveisensä sekä mystisellä vaaleanpunaisella laukulla.



Korttia lukiessa tuli kyllä vähän tippa linssiin ja haikea olo, ihania työkavereita kun tulee kova ikävä.



Nätti kuin sika pienenä oli mystinen laukku.



Laukun sisältä paljastui aivan mahtava ihonhoitosetti. Tämän lahjan takana on tarina jolle ollaan työporukalla naureskeltu monen monta kertaa. Tunnustan olevani äärimmäisen pakko-oireinen mitä tulee ihonhoitoon ja erilaisiin rasvoihin. Suihkun jälkeen illalla töpöttelen ihooni vartalovoiteen, kantapäihin ja kyynärpäihin jalkavoiteen, kasvoihin tietystikin (kuorinnan ja puhdistuksen jälkeen) hoitovoiteen ja silmänympärysvoiteen ja mitähän kaikkea muuta vielä. Käsivoide, huulivoide... No Charles on tästä puuhailusta suorastaan huvittunut ja kerran kommentoi touhujani näillä sanoilla: "Ootkohan koskaan ihan tosissaan miettinyt miten suuren osan elämästäsi vietät hieromalla ihoosi kaikkea tuota p*skaa" laugh Töissä tästä tosiaankin tuli vähän sellainen lentävä legenda ja siitä tämä lahjakin sitten sai alkusysäyksensä. Laatikosta paljastui vartalovoide, käsivoide, vartalon kuorintavoide, suihkugeeli, kevyempi lotion vartalolle, jalkanaamio, puhdistusmaito, huulivoide jossa on vähän kiillettä mukana sekä ripsiväri. Suorastaan täydellistä! Ja tämä kaikki vieläpä niin syötävän ihanissa pakkauksissa että malttaako niitä edes avata ja käyttää! Kiitos Reena, Bharti, Bev, Amanda, Nicole ja Anita heart!

Keskiviikosta alkaen mulla on siis yksi työpaikka, Tanworth Lane. Viikkotunteja tulee ainakin näin aluksi 34,5 ja jatkossa katsellaan josko jotain muutosta niihin olisi tarpeen tehdä. Tuntimäärä kuulostaa hurjan paljon paremmalta kuin nykyinen 48 tuntia viikossa, tuleepahan ainakin mahdollisuus käydä vaikkapa hammaslääkärissä, postissa tai pankissa jos tarve niin vaatii.

Charles lähti käymään tuossa "nurkan takana" Prince of Wales-kadulla asuvan Jamesin luona ja itse vietän illan Robbie Williamsin kanssa sohvalla köllötellen. Robbieta ensin haastatellaan ja luvassa on Lontoon konsertti vielä siihen päälle. Täytyy tunnustaa, että ei yhtään tee edes mieli lähteä tuonne pimeyteen ja vesisateeseen törttöilemään.

Toivotan ihanaista uutta vuotta kaikille ja kiitän tästä menneestä vanhasta.

Säilyttäköön uusi vuosi sen mitä rakastat, tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat ja vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat!