Keskiviikkohan se taas. Ja kasvikset. Vaihdettiin Charlesin kanssa kasvislaatikon sisältöä koska se tuntui olevan hieman liian suuri meidän jääkaapille ja tarpeille. Nyt meille tulee kokeeksi pieni laatikko jossa on vähemmän roots eli juureksia (koska perunoita tuli pari kiloa viikossa isommassa laatikossa ja siksi niitä on nyt kaapissa varmaan sata).

Birmingham%202014%20004-normal.jpg

Tässä oli nyt paprikoita, päärynöitä, appelsiineja, maissia, papuja, pinaattia ja kesäkurpitsoita. Luomumunia unohtamatta. Ja sanoinkos, että nyt meille myös tuodaan maito ovelle kaksi kertaa viikossa - valitettavasti ei tosin lasipulloissa koska se maksaisi hurjasti paljon enemmän kuin muovitötsät. Paikalliselta farmilta tuokin ja tarjolla heilläkin on vaikka mitä siihen lisäksi tilattavaksi. Muutamia mainitakseni vaikkapa leipää, mehuja, kasviksia heilläkin, kakkuja ja jugurtteja.

Kävelin tänään bussilta kotiin ja purossa/joessa/virrassa oli sorsaemo jo niin isoiksi käyvien poikiensa kanssa.

Birmingham%202014%20002-normal.jpg

Siitä tietää, että syksy on ovella kun sorsanpoikaset ovat isoja.

Charles kärsii vieläkin jonkin verran aikaerosta, nukahtaa kyllä illalla mutta herää aamuyöstä kukkumaan ja lukemaan kunnes taas ennen herätyskellon soimista haluaisi kovastikin nukkua. Toivottavasti olo menee pian ohi ja tyyppi pääsee taas normaaliin rytmiin. Tuliaissuklaat on nautittu mutta hotellista käteen jäänyt suomen kielinen vaihtokirja on vielä lukematta. Tämänkin kirjan jätän seuraavalla Suomen reissulla Seutulan kirjanvaihtopisteeseen niin siitä saa nauttia toivottavasti moni muukin.

Birmingham%202014%20001-normal.jpg

Maya-intiaanien valmistama (tai ainakin myymä) kukkaro ja käsintehty kilpikonnakoru esillä kirjan ja suklaatin kanssa. Meksikolainen suklaa on on omaan makuuni hieman liian kitkerää mutta se taitaa siis ollakin sitä aitoa alkuperäistä korkean kaakaopitoisuuden takia. Ei siis ihan fasua tai cadburyä.

Lämpötila on ollut tänään hieman alle +20 asteessa ja vettäkin on sadellut hieman.