Yksi ikisuosikeistani Duran Duran soittelee toukokuussa täällä Birminghamissa LG Arenalla ja meilläpä on sinne liput ! Pojilla on näköjään keikka myös kesäkuussa Helsingissä joten jos satun silloin olla maisemissa niin ehdottomasti tulee mentyä myös sinne. Toinen huippu-uutinen on se, että saan kotiväen vierailulle huhtikuun lopussa. Tapaan vanhemmat ja velipojan Lontoossa, tarkoitus on mennä juhlistamaan kuninkaallisia häitä ja viipyä viikonlopun yli häähumussa ja -huumassa. Sieltä velikulta sitten lennähtää takaisin kotiin ja me vanhempien kanssa ajelemme meille Birminghamiin. Mukavia uutisia !

Eilen ajoimme vajaan tunnin matkan Upper Longdoniin katselemaan lintua nimeltä woodlark joka on suomeksi näköjään kangaskiuru. Matkan varrella pysähdyimme liikennevaloihin jolloin Charles yhtäkkiä huomasi, että edellä ajavan auton puskurissa oli FIN-tarra. Suomen maatunnushan on vuodesta 2004 tosin ollut FI mutta kai tarra sitten vain oli vanhaa mallia. Mitäs muutakaan tuo FIN voisi tarkoittaa kuin Suomea? Siitäpä sitten sainkin idean, että Charlesinkin autoon pitää saada ikkunatarra jossa on siniristilippu. Tai ehkä Marimekon unikkotarra ajanee saman asian.

Perjantaina kylvin mansikansiemenet ja laitoin astian ikkunalaudalle. Sen jälkeen aurinko menikin sitten piiloon ja nyt on taas aika koleaa ja sateista. Tänään asteita on +9 ja on ollut hyvä päivä jutella äidille skypessä ja siivota mappeja ja kansioita.