Kaikkea hyvää kuluvalle vuodelle 2011 ! Juhlan kunniaksi meillä paistuu uunissa joulukinkku. Charles käväisi aamupäivällä kaupassa ja palasi kantaen 5 kilon tanskalaista joulukinkkua. Möhkäle näyttää vähän hassulta mutta maun luulen olevan kohdillaan, uunista tulviva tuoksu on ainakin juuri oikea. Parin tunnin päästä herkku on valmis ja pääsen tekemään kinkkuvoileipää (edellisestä onkin kulunut aikaa jopa vajaa viikko)!

Tänään kaupat ovat siis täällä auki normaalisti ja pysyvät suljettuna ensi maanantaina, bank holidayna.

Mieleen tupsahti muuten yksi näin suomalaisittain kummastusta herättävä asia. Meillä Suomessa kellon ollessa "half six" se on siis kirjaimellisesti puoli kuusi, mutta täällä "half six" onkin puoli seitsemän. Yleensä sanonkin kellonajat esimerkiksi 17.30 tai 8.30 enkä käytä sanontaa "half jotain", näin voin itse olla varma siitä, että olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Netistä, tarkemmin sanoen Ylen Areenasta, voi katsella Inhimillinen tekijä-ohjelman uusintoja ja niitä tässä on tullut iltapuhteena seurattua oikein urakalla. Tykkäsin ohjelmasta kovasti Suomessa asuessani joten onneksi nyt huomasinkin mitä Areenalla on tarjottavanaan. Aivan kaikki Suomen tv-kanavien ynnä muiden ohjelmia näyttävät netti-tv:t eivät valitettavasti näy ulkomailla, ruutuun tulee vain teksti että ohjelma näkyy ainoastaan Suomessa.

Lopuksi omasta mielestäni aivan ihana kuva lumisesta Helsingistä, olkaatten hyvät.