Viikonloppuna käväisimme Charlesin kanssa Thintankissa, Birminghamin tiedemuseossa. Se on monelta osin lapsille tarkoitettu mutta olihan siellä meille aikuisillekin kaikenlaista nähtävää ja tehtävää. Sisäänpääsymaksu oli aika suolainen £25 meiltä kahdelta mutta sillä sai museon lisäksi pääsyn myös planetaarioon alien-elokuvaa katsomaan. Ja olihan siellä itseäni aina niin kovasti kiinnostava lääketieteellinen nurkkaus jossa viihdyin kauan. Siellä muun muassa selvitin sairauksia vihjeiden ja kysymysten perusteella, tutkailin aivojen ja kallon rakennetta sekä kävin läpi lonkkaleikkauksen moninaiset vaiheet siihen käytettävien instrumenttien kera.

Olihan siellä paljon muutakin. Lasiesineitä, autoja, jätevesipumppuja, junanvaunuja, ruuveja, fossiileja... eli ihan kaikkea.

Kuva%20190-normal.jpg

Kuva%20228-normal.jpg

Kuva%20222-normal.jpg

Kuva%20219-normal.jpg

Kuva%20218-normal.jpg

Kuva%20215-normal.jpg

Kuva%20200-normal.jpg

Kuva%20196-normal.jpg

Kuva%20193-normal.jpg

Hauska päivä. Museosta päin kävelimme kaupunkiin myöhäiselle lounaalle mutta siitä lisää toisella kertaa. Tänään pääsin töistä klo 15 ja kotiin päästyäni olen puurtanut täydennyskoulutuksen parissa. Aiheena tällä kertaa ylipaino ja painonhallinta. Nyt on materiaali opiskeltuna ja seuraavaksi on yhteenvedon aika koulutusrekisteriä varten. Pidin näiden osioiden välissä tämän blogikirjoituksen mittaisen tauon mutta nyt on taas aika palata työn pariin.

Tänään on ollut sateeton päivä ja aurinkokin vähän yritti pilkistää harmaiden pilvien lomasta. Asteita +6 mutta kylmä tuuli meni luihin ja ytimiin.