Tänään tein laiskan miehen kauppareissun eli töiden jälkeen kurvasin kotiin odottelemaan ostosten kotiinkuljetusta. Eilen illalla naputtelimme isojen ja painavien tavaroiden tilauksen nettikauppaan ja tänään herra kuljettaja ne meille toi jopa ennen sovittua aikaa. Ocado antaa kuljetuksilleen tunnin ikkunan ja myös kertoo jos jonain tiettynä ajankohtana auto on jo valmiiksi liikkumassa oman osoitteen tietämillä. Samaan lastiin tavaroiden kippaaminen tulee näin tietysti halvemmaksi ja onhan se ekologisestikin paljon parempi vaihtoehto. Ocado myös ottaa edellisellä reissulla tuomansa muovikassit takaisin uusiokäyttöön ja kierrätettäväksi.

Birmingham%202015%20001.jpg

Kuljettaja kantoi monta muovikassillista ostoksia ovesta sisään ja onhan siinä seassa myös Arlan proteiinirahkaa ja Ekströmsin mustikkakeittoa puuron sekaan laitettavaksi. Huomenna onkin sitten taas kiva aamu puuron parissa!

Sää on muuttunut tosi kylmäksi ja sateiseksi, ei uskoisi heinäkuun lopun keleiksi. Loppuviikkoa kohden kuulemma taas hieman lämpenee ja kirkastuu.