Säätila täällä heittäytyi vallan kalseaksi, vettä satelee ja tuuli on tosi kylmää. Toppatakki on siis edelleen niskassa ulos mentäessä ja jopa Charles puki kunnolla päälle kun lähti töihin kuuden aikaan aamulla eikä tarvinnut edes hellästi pakottaa. Charlesin aikainen aamu merkitsi sitä, että Camilla oli sitten klo 8 aamulla kotimiehenä vastaanottamassa huoltomiestä joka tuli tarkistamaan että kaikki on ok tuossa meidän kaasusysteemissä tai miksikä sitä nyt sitten kutsutaankaan. Eli mies siis tsekkasi ettei talossa ole kaasuvuotoja ja muutenkin kaikki toimii moitteettomasti. Ja toimihan se kuulemma ihan kuin pitääkin, hyvä homma. Tässä maassa on tapana tehdä vuokra-asunnoissa myös tupatarkistuksia, meille tulee 3-4 kuukauden välein välitystoimistosta joku katsomaan, että täällä eletään herran nuhteessa eikä olla tuhottu asuntoa. Kaikenlaista kuulemma näkee ja kuulee ja sen uskon kyllä, vuokralaisia kun on joka lähtöön. Ei olisi muuten hassumpi idea toteuttaa myös siellä Finlandiassa.

Siitä selvittyäni lähdin kävellen Maypoleen kauppaan nimeltä Sainsbury's, siellä on hyvä valikoima gluteenittomia tuotteita joita varasin sunnuntaina saapuvia vieraita varten. Kävelymatka kesti edestakaisin tunnin ja säästyin jopa sateelta, kerrankin oli viisasta lähteä aikaisin liikenteeseen.

Kaupan aulassa setä keräsi rahaa ja ruokaa eläimille jotka asuvat Wythallin eläinten vanhainkodissa ja pakkohan sitä oli reppanoille antaa ylimääräiset kolikot. Mukana missiossa sedällä oli labbispentu joka oli sydänten pehmittämisen lisäksi myös työharjoittelussa, hänestä kun kuulemma tulee isona opaskoira, näin kyltti tiesi kertoa.

Tässä sitten vaan ihan tätä meidän omaa katua:

Huomenna on pitkäperjantai jota täällä kutsutaan hyväksi perjantaiksi (good friday), jota taidamme viettää siivoskellen ja kotitöitä puuhastellen. (Pääsiäiseen liittyen: täällä on kaupoissa törkeän isoja pääsiäismunia!!) Lauantaina mennään Charlesin vanhempien kanssa ulos ja sunnuntaina meille sitten saapuvatkin ne kuuluisat Suomivieraat, joita vastaan ajamme Manchesteriin kun tänne meille ei valitettavasti tule suoria lentoja Suomesta.

Blogin kirjoittelussa taitaa tulla nyt sitten määrittelemättömän mittainen tauko. Kun on vieraita talossa ei taida emännällä olla paljon aikaa kirjoitella. Palaan siis asiaan kun päästään taas normaaliin arkeen, toivottavasti silloin on paljon hyviä uutisia kerrottavana! Ulkona +6 astetta ja sataa vettä, päätän siis täältä hetkeksi tähän!