Busy little bee eli kiireinen pikku mehiläinen. Sellainen olo on nyt täällä meillä. Töissä paiskitaan ylitöiden puolella ja kotonakin puuhaa tuntuu riittävän - toivottavasti ensi viikolla jo helpottaa.

Keskiviikon kasvikset kuitenkin saapuivat jälleen, kiireestä huolimatta.

Birmingham%202014%20002-normal.jpg

Karviaismarjoja, punajuuria, omenoita, appelsiineja, sipulia, porkkanoita, salaattia, kaalta, salaattia ja parsakaalta. Jostain kummasta syystä mun pitää aina tarkistaa mikä broccoli eli parsakaali on suomeksi, se ei näköjään automaattisesti tule mieleen. Itse meinasin tehdä karviaismarjoista mehua vaikka ei niistä kovinkaan isoa satsia edes tulisi mutta Charles haluaisi karviaismarjapiirakan. Englanniksi karviaismarja muuten on gooseberry eli hanhenmarja, se tässä mainittakoon.

Huomenna töiden jälkeen lähdetään Charlesin kanssa huristelemaan junalla Lontooseen viikonloppua viettämään. Lauantaipäivä meillä kuluu Hyde Parkissa festaroimassa ja musiikkia kuuntelemassa. Charlesin yksi suurimmista idoleista eli Neil Young meille siellä esiintyy, muita tokikaan unohtamatta. Kotiin junailemme sunnuntaina eli äipälle vaan tiedoksi, että skypeily passaisi sunnuntaina illalla.

Tänään on ollut aurinkoinen päivä ja ehkä jopa hieman ukkostakin on ollut ilmassa. Lämpötila +20 asteen yläpuolella ja toivottavasti sama säätila vallitsee myös tulevana viikonloppuna tuolla pääkaupungin suunnallakin.