Tänään onkin sitten eiliseen koleuteen verrattuna aivan mahtava sää! Ulkona on +9 astetta ja aurinko paistaa muttei nyt sentään ihan pilvettömältä taivaalta. Olin koko aamupäivän ulkona, tallailin katuja ja haahuilin tuossa talon takana olevassa puistossa sorsien seassa. Sieltä löytyy myös joutsen joka tänään olikin saanut oikein herkkupalan hampaisiinsa (tai ikeniinsä), se nimittäin puuhasteli kakun parissa. Sellaisen ikikakun joka oli päällystetty vaaleanpunaisella kuorrutuksella. Kovasti tuntui herkkupala sille kelpaavan, vaikka ei taidakaan ihan parasta ravintoa linnulle olla.

Käveleskelin siis ulkona ja tavasin mielessäni katukylttejä ja muita opasteita kirjain kirjaimelta. Samalla tuli tuumailtua, että tähän maahan pitäisi perustaa samanlainen panttisysteemi pulloille ja tölkeille kuin mitä Suomessa on. Niitä kun lojuu siellä täällä eikä ketään kiinnosta kerätä niitä talteen toisin kuin Suomessa. Joskus muistan kuulleeni, että pullonkerääjät joutuivat ihan käsikähmään kun iskivät silmänsä samaan aarteeseen. Ehkäpä siinä siis mulle bisnesidea jos ei oman alan töitä löydy...

Kovasti jo tekis mieli laittaa parvekkeelle jotain rehuja kasvamaan, mutta kai sitä pitää vähän aikaa vielä odotella. Tomaattia nyt ainakin ja joitain kivoja kukkia. Siitä tulikin mieleen serkkulikka joka körötteli junalla Helsinkiin itse kasvatettu kurkku käsilaukussa ! Mutta oli se vaan niin hyvää kurkkua että saa tuoda tuliaisiks tänäkin vuonna !

Tänään ei sitten tapahtunut mitään töitten/lupien suhteen, pitää vaan odotella. Onneks on pitkä pinna...

Nyt leipomaan mokkaruutuja!