Tai no ehkä virallisesti ei ihan vielä keväässä olla, mutta ainakin toinen jalka jo vahvasti siellä suunnalla. Aurinko paistaa nätisti ja lähikukkakaupasta saa jo narsisseja. Omat sipulitkin ovat jo alkaneet muhia mullassa ja siellä täällä on pienen pieni vihreä nystyrä nousemassa. Jännityksellä odotellaan mitä tuleman pitää.

Joulupukin avustuksella olen etsiskellyt itselleni täydellistä kumppariparia, vanhoihin kirkkaankeltaisiin ihanuuksiini kun on ilmestynyt sen verran monta reikää ja hiutumaa ettei niitä kannata edes yrittää korjata. Huomasinpa siinä sitten senkin seikan, etten vieläkään automaattisesti tiedä omaa kengänkokoani paikallisin kokonumeroin. Piti oikein netistä katsoa ja kääntää, että eurooppalainen siro 37 on UK-koossa 4. Siitä lähdetään siis liikkeelle. No, en tosin osaa myöskään ihan tuosta vain lonkalta kääntää kilometrejä maileiksi, litroja pinteiksi enkä kilogrammoja paunoiksi joten opeteltavaa riittää. Lämpötilakin täällä joskus ilmaistaan Fahrenheit-asteikolla joka näin Celciukseen tottuneelle antaa yhtäkkiä aivan hulluja lukemia.

Charles lähti parin päivän työmatkalle Yorkshireen. Tyyppi oli kasannut jo illalla itselleen aamuksi vaatteet ja jostain ihmeen syystä laittanut ne vaatekaapin päälle odottamaan. Älkää kysykö miksi. Kello herätti 04.00 ja pian sen jälkeen alkoi kuulua kiroilua ja sadattelua. Oli nääs huomannut, että tummat vaatteet olivat pölyn peitossa. (Kuka sen pölyn sinne vaatekaapin päälle oli tuonut, sitä en tiedä.) Mutisi siinä partaansa, että miksei meidän "siivooja" ole pyyhkinyt pölyjä kaapin päältä! No tuota - jos se siellä jotakuta haittaa niin pyyhkiköön ihan itse !

Lauantaina meidän Suomikoululla on pressanvaalit ja lupasin Maijalle mennä tiskaamaan. Itse en vieläkään tiedä varmasti ketä äänestäisin ja eilen illalla sitä sohvannurkassa puoliääneen pähkäilin. Charles pyysi ehdokkaat nähtäväkseen ja kuvien perusteella valitsi omaksi kandidaatikseen Lipposen.

Nyt lämmintä +9 ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Tuntuu ja näyttää kovin keväiseltä - varsinkin likaiset ikkunat!