Tänään on laiskoteltu oikein urakalla tulevaa kiireistä viikkoa varten. Kävimme lounaalla Solihullissa jonka jälkeen ajelimme Notcutts-puutarhakauppaan ostamaan lihansyöjäkasvin pikkukärpäsiä pyydystämään. Istutin kasvin isompaan ruukkuun ja nyt toivon sen vahvistuvan ja voimistuvan sekä aloittavan työt mitä pikimmiten.

Perjantaina illalla lähdin kaupunkiin tapaamaan Päiviä ja Sannaa Sinkkuelämää 2-leffan merkeissä. Meitä lähti elokuviin loppujen lopuksi 5 henkilöä kun saimme seuraksi vielä Päivin poikaystävän Heikin ja amerikkalaisvahvistuksen Johnin. Leffasta ei tällä erää kuitenkaan sen enempää kun satun tietämään, että kaikki armaat lukijani eivät vielä ole sitä nähneet . Leffaliput täällä ovat halpoja Helsinkiin verrattuna, maksoimme niistä 4 puntaa (vajaa 5 euroa) kappaleelta ja kyseessä oli kuitenkin perjantai-ilta, iso leffateatteri Odeon ihan Birminghamin keskustassa ja vieläpä elokuva joka tuli ensi-iltaan noin viikko sitten.

Lauantaina vietimme puolipilvisen aamupäivän puistossa kun kunnon aamiaisen jälkeen ajoimme Redditchiin ja siellä sijaitsevaan Arrow Valley Parkiin. Siellähän näytti kovin kotoisalta.

Puistosta päin huristelimme Northfieldiin Charlesin siskoa ja sulhastansa tapaamaan ja siellä olivat myös Charlesin vanhemmat. Istuimme kissojen Stormin ja Honeyn (Myrsky ja Hunaja) seurana takapihalla, söimme kakkua ja juttelimme muun muassa Charlesin siskon häistä joita vietetään tämän vuoden marraskuussa. Minäkin siis pääsen ensimmäistä kertaa ihkaoikeisiin englantilaisiin häihin pitämään Suomen lippua yllä.

Nyt pitää mennä ottamaan raparperipiirakka uunista, leivoin jo etukäteen tiistaita varten kun Niina tulee käymään. Yritin kysellä Charlesilta onko täällä kaupoista saatavilla vaniljakastiketta mutta eipä tuo oikein kuulostanut tutulta. Custardia täältä tietysti saa mutta se ei ole ihan sama asia, se ei ole niin makeaa kuin vaniljakastike ja makeutta tässä nyt tarvittaisiin. Täytyy siis huomenna käydä kaupassa tutkimassa asiaa.

Lämmintä +23 ja lopetan täältä tähän.