Tänään shoppailtiin hieman - sekä netissä että kaupoissa. Charles lähti viime yönä töihin kolmen maissa ja tuli takaisin kotiin aamuyhdeksältä. Tyyppi meni viisi minuuttia sohvalla haukoteltuaan nukkumaan ja itse jäin odottelemaan nettishoppailujeni kotiinkuljetusta. Tilasin nimittäin itselleni kengät netistä ja sovin ne toimitettavaksi perille tänään. Eräs suosikkimerkeistäni on Irregular Choice mutta merkki on sen verran laadukas ja hintava, että niitä ei tule kovinkaan helposti tai ainakaan hetken mielijohteesta ostettua. Nyt kuitenkin bongasin netistä tietyille tuotteille jopa -70% alennuksen ja tartuin heti koukkuun kuin innokas mato konsanaan.

Netistä seurasin pakettini matkaa perille. Sivu kertoi kuljettajani nimen olevan Matt ja punainen pallero kartalla kertoi Mattin sijainnin, sininen pallero minun. Lisäksi sivu kertoi minun olevan jonossa asiakas numero 34 ja kertoi aina kuinka monennen asiakkaan luona Matt juuri sillä hetkellä oli.

Birmingham%202014%20003-normal.jpg

Tiesin siis melkeinpä sekunnilleen koska ovikello soisi ja Matt seisoisi oven takana paketti kädessään.

Birmingham%202014%20004-normal.jpg

Ja sieltähän ne tupsahtivat, Irregular Choicen punaiset Felix-kengät! Juuri sopivan kokoiset ja ah niin kivat - kyllä kannatti odottaa. Normaalihinta näillä on melkeinpä siellä 70 punnan tienoilla mutta nyt sain ne napattua haaviini alle kolmellakympillä.

Uusilla Felixeillä lähdinkin sitten tallailemaan Solihullin katuja sen jälkeen kun Charles kömpi alakertaan ja vakuutti olevansa hereillä. Tyypillä oli ostoslistalla kaiutinjohtoa ja itselläni suihkusaippuaa ja kuivashampoota joten karautimme Solihulliin hetkeksi shoppailemaan. Käväisin Card Factoryn korttikaupassa hakemassa entiselle työkaverille Nicolelle kortin ja samalla bongasin tämän järkyttävän näyn:

Birmingham%202014%20006-normal.jpg

Joulukortteja silmänkantamattomiin! Joulu on siis ovella.

Johdot ja kosmetiikat ostettuamme tallustelimme takaisin autoa kohti ja ohitimme kadunkulmaan tupsahtaneen uuden leipomon. Kivan näköisiä kakkuloita siellä.

Birmingham%202014%20007-normal.jpg

Varsinkin tuo oranssi kissakakku oikeassa alareunassa ihastutti. Ties vaikka joskus tulisi käytyä ostoksilla.

Tänään on ollut satamatta ja lämpötila hieman parinkympin alapuolella. Sain jopa nurmikonkin leikattua vaikka eihän siellä paljon leikattavaa kyllä enää ollut. Kivaa viikonlopun jatkoa kaikille!