Kylläpäs taas pitää kiirettä. Töissä on vielä lomakausi kuumimmillaan ja ylitöitä on paiskittu siihen malliin, että on jäänyt kaikki muu vähemmälle huomiolle ihan vahingossa. Tänään otin itseäni niskasta kiinni heti aamutuimaan ja imuroin, pesin kaksi koneellista pyykkiä ja leikkasin nurmikon. Nyt on aika istahtaa alas, lukea päivän lehdet ja nauttia kahvikupillisen seurasta. Charles lähti Villa Parkiin katsomaan jalkapalloa erään asiakkaansa kutsumana ja miehelle on siellä luvassa ilmaista ruokaa ja juomaa kasapäin kun kyseessä on VIP-katsomo ja sen tuomat edut.

Täällä ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Kunhan pitäisi vihdoin ja viimein valita maalit keittiöön ja ryhtyä tuumasta toimeen. Talohan ostettiin 1,5 vuotta sitten joten ei sitä kai enää voi käyttää tekosyynä, että vastahan me tähän muutettiin. Ja kun muut huoneet on kuitenkin rustattu ja maalattu uuteen uskoon niin on kai aika keittiönkin päästä muodonmuutokseen. Itse olisin halunnut päästä eroon myös kaapistoista tai tarkemmin niiden ovista mutta Charles oli eri mieltä. Tokihan lompakkokin siitä kiittää eikä niissä mitään vikaa ole joten antaa uudistuksen sitten olla tällä erää vain maalipinnoissa. Meillä on keittiössä siis värinä magnolia joka taitaa olla se yleisin maalisävy täällä Englannissa ja siitä olisi nyt tarkoitus päästä eroon.

Birmingham%202015%20003.jpg

Väri tullee olemaan jotain siniseen päin vivahtavaa. Ehkä. Tai sitten ei.

Kaapit ja työtasot olisi kiva päästä jossain vaiheessa myös vaihtamaan, itse kun en olisi tätä värimaailmaa omakseni valinnut. Mutta tällä hetkellä näillä mennään ja isompi remppa tulee olemaan sitten tulevaisuuden ongelma.

Birmingham%202015%20002.jpg

Työtasot ja kaakelit ovat harmaat joten niiden kanssa taitaisi sitten se joku sinisen sävy mennä ihan ok. Katsotaan nyt mitä saadaan aikaiseksi kun päästään kuvastojen kimppuun ja kauppaan asti.

Tänään on ollut kiva päivä sään suhteen, aurinko paistaa mutta ei liian kuumaksi asti enää päästä päivää menemään.

Birmingham%202015%20001.jpg

Nyt on aika pienen happihyppelyn. Kivaa viikonloppua kaikille!