Lämmin sää jatkuu jo toista viikkoa, tälle päivälle on luvattu +22. Vettäkin tähän tosin kaivattaisiin mutta eiköhän sitä aikanaan satele. Luonto on kovilla ja vesitilkan saatuaan varmasti puhkeaisi kukkaan niin että kohina kuuluisi. Magnoliat ovat nyt parhaillaan kauniisti kukkimassa.







Alkuviikosta kävin entisellä asunnolla hakemassa sinne eksyneen kirjeen. Siellä nykyisin asuva vuokralainen laittoi ystävällisesti viestiä, että postia olisi tarjolla ja olihan siellä kirje Charlesille sekä joulukortti Camillalle! Jäin siinä sitten ovelle hetkeksi jutustelemaan ja siinä selvisi, että rouvalla on suomalainen vävypoika Pekka! Pieni on maailma.

Kaasulla kokkaamisen sietämättömästä keveydestä kerrottakoon sen verran, että itse olen ainakin tähän asti selviytynyt puuhasta ilman haavereita (koputan puuta tässä vaiheessa). Charles puolestaan on käräyttänyt karvat toisesta käsivarresta sekä sytyttänyt uunikintaan palamaan.

Viime perjantaina Tanworth Lanen apteekissa eräs asiakas taas kerran arveli minun olevan kotoisin Etelä-Afrikasta. Täytynee nyt jo alkaa kaivella netin kätköistä jotain näytettä siitä miltä ihmiset siellä oikein kuulostavat, sen verran monta arvausta aksenttini alkuperästä on jo osunut kyseiseen maahan.

Lauantaina meille saapuvat arvon Suomivieraat mutta enköhän ehdi kertoilla kuulumisia vielä ennen sitä ja sen tullessaan tuomaa pientä taukoa smiley Pitää tosin muistaa, että Charles saa tänään uuden auton alleen ja silläkin pitää vähän käydä ajelemassa ja pyllyä penkkiin sovittamassa.