Kovasti on puisto täynnä elämää, linnut pörhistelee ja kukertelee, taitaa olla se aika vuodesta. Oikein naurattaa kun niitä seuraa, niin tärkeinä tuntuvat olevan. Paikka on muuten nimeltään Trittiford Mill Park jos joku haluaa googlailla tai jotain.

Puistossa kun tulee istuttua ja tuumailtua lähes päivittäin, niin yksi asia jonka huomaan erottavan suomalaiset ja englantilaiset, on vieraiden ihmisten tervehtiminen ja jutustelu. Täällä iso osa ohikulkijoista ainakin nyökkää vastaantulijan kohdalla, usea tervehtii ja jopa jää vaihtamaan muutaman sanan säästä tai jostain muusta yhteiskunnallisesti merkittävästä ilmiöstä. Aluksi se oli aika pelottavaa, Helsingissä kun on tottunut siihen, että jos joku avaa suunsa vieraiden ihmisten keskellä niin sillä ei varmasti ole ihan kaikki kynät terävinä penaalissa. Täällä se small talk tuntuu olevan osa ihan normaalia kanssakäymistä johon nyt alkaa vähitellen tottua.

Ja toinen meitä kahta kansaa erottava asia on pukeutuminen. Tässä maassa ei osata pukeutua sään mukaan vaan t-paita ja shortsit ovat kovin yleinen vaatekerta jopa talvella. Tänään päälläni nähtiin farkut, pitkähihainen paita, villaliivi, talvitakki, kaulaliina ja hanskat ja mietin hetken jopa pipon mukaan ottamista kun tuuli kuitenkin aika kylmästi. Kaupungissa tuli sitten vähän ylipukeutunut olo kun nämä t-paitatyypit olivat liikenteessä oikein urakalla, nyt kun on (ainakin kalenterin mukaan) kevät nääs! Ja jos jollekin erehdyn joskus sanomaan että on vähän kylmä, niin aina tulee vastaus: "mutta sinähän olet Suomesta". No se nyt vaan sattuu olemaan vähän eri asia, on kylmää ja kylmää. Joskus Charleskin yrittää livahtaa salaa ulos Camillan valvovan silmän alta alipukeutuneena, mutta ei aina siinä onnistu, reppana !

Ulkona nyt +6 ja aurinko paistaa, eihän tää ole Englanti eikä mikään kun ei sada!!