Lauantaiaamuna kello herätti aikaisin - oli aika matkata päiväksi junalla Lontooseen aikaa (ja rahaa) kuluttamaan. Susanna liittyi matkaan Coventrystä ja Eustoniin saavuimme hiukan yli tuntia myöhemmin. Siellä meitä jo odottelikin saapuvaksi paikallisoppaamme Seidi ja suunnaksi otimme Lontoon suomalaisen kirkon ja vieläpä tarkemmin sanottuna sen myymälän ja kahvilan.



Myymälä oli aika pieni mutta kyllä sieltä ostettavaa silti löytyi. Hyllyissä oli muun muassa karkkeja, ruisleipää, leivontatarvikkeita (kardemummaa, ruisjauhoja...), säilykkeitä (hernekeittoa!), pakasteita, sinappia sekä kahvia. Kulta Katriina-paketti maksoi £9 eli noin kymmenisen euroa ja jäikin hyllylle odottelemaan seuraavaa uhria.

Kaupasta itsemme ulos lunastettuamme siirryimme kasseinemme kahvilan puolelle nauttimaan virvokkeita. Tarjolla oli myös pizzaa tai karjalanpiirakoita ja munavoita mutta päädyimme silti korvapuusteihin.



Ihan ok paikka. Ja onhan siellä tämä vetonaula:



Kirkko sijaitsee kivan näköisellä pikkukadulla. Vastapäätä on pubi.



Ja vieressä norjalainen kirkko.



Mahat täysinäisinä hurautimme täysinäisellä tubella kohti Harrodsia. Siellä kävimme pällistelemässä muunmuassa Dianan ja Dodin muistomerkkiä.



Ja ihmettelimme jouluosaston runsautta. Huomatkaa erityisesti alemman kuvan joulukoristeet - kaunoluistimet.





Harrodsin jälkeen oli aika huomata päivän kuluneen hurjaa vauhtia ja oli aika istua alas lounaan merkeissä. Syömisen ja höpöttelyn jälkeen oli aika ottaa juna takaisin kohti Coventryä ja Birminghamia ja kotimatkakin meni mukavasti hetkessä. Päivä oli tosi jees ja sääkin suosi joten mikäs siinä ollessa.

Tässä vielä tämänpäivästä saalista:



Harrodsilta ostin itselleni uuden Paddington-lounaskassin.



Huomenna vietän laiskiaispäivää.