Kaikille Muumifaneille ja -keräilijöille vinkkinä, että täältä UK:sta on saatavilla pelkästään näille markkinoille valmistettuja virallisia Muumimukeja (tosin ne vannoutuneimmat Muumifanit jo näistä tietävätkin!). 0,4 litran teemukeja saa John Lewisilta vajaan kympin hintaan ja niitä on neljä erilaista. Nämä tässä menevät veljen vaimolle jolla on jo aikamoinen kokoelma ihania Muumijuttuja.

Kuva%20597-normal.jpg

Tämä päivä on mennyt Helsinkiin haikaillessa, taidan siis jo olla kovasti loman tarpeessa! Kävimme Charlesin siskon luona kylässä ja siellä tuli puhetta niistä nurkista kun siskon miehen veli on siellä tällä hetkellä Monsterille töitä tekemässä. Varsinkin näin juhannusviikolla olisi kovasti mukava olla siellä kun koko kaupunki tyhjenee asukkaista - saisi taas elää ne lämpimät verkkaiset lauantaiaamut ja iltapäivän tori- ja kirpparikuhinat Kalliossa joka ei koskaan hiljene täysin. Keppanankatkuinen ja kusenhajuinen Kallio se vaan on Koti isolla Koolla ja toivottavasti siellä tulee fyysinen osoitekin taas joskus olemaan. Lottovoittoa odotellessa siis. Tai tietysti jos jollakin on nurkissa lojumassa ylimääräinen parisataatuhatta euroa niin ei muuta kuin viestiä vaan tännepäin!

Viikko on ollut tosi kylmä ja sateinen eli meillä on siis vallinnut se perinteinen englantilainen kesäsää. Lämmitys on ollut iltaisin päällä ja nytkin istun sohvalla villasukat jalassa ja huppari päällä että tarkenee. Siitä huolimatta mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!