Täksi päiväksi olin varannut kampaajalle ajan ja ennen sitä oli puolisen tuntia ylimääräistä aikaa kulutettavana. Fillaroin töistä kohti Shirleyn high streetiä eli pääkatua ja päätin pysähtyä matkalla kahville. Istuskelin hetkisen siis ulkosalla ennen kampaajalle siirtymistä. Kiva kun meille on tullut vanhan tilalle uutta - Shirleystä puuttuikin juuri tämän tyyppiset kivat katukahvilat. Nyt niitä tosin on uuden Asdan ja Parkgate-ostoskeskuksen myötä tupsahtanut kadulle jo kolme.

Birmingham%202014%20001-normal.jpg

Kovasti siinä oli liikennettä joten muitakin kyseinen kahvila kiinnosti.

Meksikossa on Charlesilla kaikki hyvin, kuuma siellä kuulemma on mutta se nyt oli odotettavissakin. Meillä ollaan sään puolesta parinkympin tienoilla ja hiukkasen on sadellutkin välillä. Kiva pyöräilyilma siis, ei liian kuuma.

Töissä kaikki ovat nyt koukussa siihen mainitsemaani Flightradariin jossa voi reaaliajassa nähdä kaikkien taivaalla lentelevien koneiden tiedot. Kollega on lähdössä kuun lopussa lomalle Espanjaan ja vannotti jo, että hänen konettaan on sitten meidän muiden paree seurata tiukasti. Lupasimme toki.