Helsingin Hanipöö lähetti yllätyksen ja pikkupaketista kuoriutui Pax-rasia! Enpä ole tainnut koskaan ennen maistaa moista herkkua joten yllätystä oli moninverroin aiottua enemmän. Se nimittäin maistuu ihan Sisulta. Kukapas tiesi! Kiitos!

Kuva%20654-normal.jpg

Eilen Charles lähti ajelemaan Lontoota ja musiikkifestareita kohti ja minä tapasin kaupungissa Susannan. Parissa kaupassa piipahdettuamme kävimme lounaalla ja sen jälkeen kahvilla. Löysimmekin kivan itsenäisen pikkukahvilan rauhallisen sivukadun varrelta ja parasta siellä oli itsetehdyt leivonnaiset. Istuimme kahvilassa sen sulkemisaikaan asti 80-luvun hittejä kuunnellen ja lapsuusajan televisio-ohjelmia muistellen. Räkätimme Käytöskukalle kun katselimme muutaman jakson puhelimen avustuksella, yritimme miettiä Rosvo-Rudolfin vaimon nimeä (joka muuten on Elli) ja jaoimme vähäiset jäljellä olevat muistomme tv-sarjasta Tarkkis. Illan päätteeksi päädyimme Kuningatar Victorian aukiolle penkille istumaan ja Paxeja syömään. Hauska päivä siis!

Odottelin Susannaa Bullring-ostoskeskuksen härkäpatsaalla ja huomasin, että vastapäiseen Waterstones-kirjakaupan rakennukseen oli pykätty iso screen jossa pyöri kuvia ja tietoja kadonneista ihmisistä.

Kuva%20653-normal.jpg

Mukana on puhelinnumero johon voi soittaa jos omaa katoamiseen tai kadonneeseen liittyviä tietoja.

Kuvasta näkee millainen juhannussää meillä täällä on vallinnut. Vettä on satanut joka päivä ja kylmä tuuli tunkee vaatteiden läpi. Päätimme Susannan kanssa viettää meillä jälkijuhannusta grillauksen merkeissä sitten jos ja kun sää joskus niin sallii.

Kuva%20651-normal.jpg

Kuva%20652-normal.jpg

Ohessa pari kuvaa työmatkan varrelta. Nämä pikkuiset "mökit" eli cottaget ovat nättejä kuin napit ja niin hyvin hoidettuja.

Keskiviikkona Charles lähtee taas festaroimaan, tällä kertaa kohti Glastonburyä. Saa nähdä siis josko heti tulevana viikonloppuna pääsisimme Susannan kanssa jälkijuhannuksen viettoon. Kivaa alkavaa viikkoa ja juhannuksen jälkeistä elämää kaikille!