Aamulla nakkasin pyykit ulos kuivumaan ja lähdin sorsien seuraneidiksi puistoon lukemaan. Aurinko paistaa, lämmintä on +8 astetta ja jos oikein tarkkaan tiirailee, näkee jo pikkuisia hiirenkorvia siellä täällä puiden oksilla. Aika hurjaa ajatella, että Suomi on vieläkin täysin lumen peitossa vaikkei nyt edes niin kamalan matkan päässä olekaan. No toivottavasti sielläkin kohta maaliskuu maata näyttää ja kevät ottaa ison loikan eteenpäin.

Tämän päivän ruokalistalla meillä on skotlantilainen perinneruoka haggis. Se on parin nyrkin kokoinen pallero joka sisältää kaurahiutaleita, lampaan maksaa, keuhkoa, sydäntä ja ihraa, sipulia, mausteita ja suolaa. Kaiken kukkuraksi möykky paistetaan lampaan mahalaukussa. Kuulostaa kohtuullisen vinhalta mutta ei itse asiassa ole yhtään hullumpaa kunhan ei sen tarkemmin ajattele mitä syö. Maultaan ja ulkonäöltään se muistuttaa maksalaatikkoa, ei mitään sen kummempaa.

Kuvassa on meidän pikkuinen palatsi, keskimmäisenä ja vähän erillään muista. Alakerrassa on toimisto ja vasemmalla on ruskea ovi josta pääsee rappuihin ja ylös meille. Meillä on siis käytössä yläkerta sisältäen 2 makuuhuonetta, kodinhoitohuoneen, kylppärin, keittiön ja olohuoneen. Kovin on englantilainen tapa asua kauppojen/toimistojen yläkerrassa ja talot täällä muutenkin ovat yleensä matalia, kunnon kerrostaloja on harvakseltaan jopa kaupungissa.