Kyllä tämä vuodatus alkaa olla nähtynä ja koettuna. Ensin blogeista hävisivät kaikki kuvat ja pitkään aikaan ei päässyt edes kirjautumaan sisään. No nyt pääsee sisään ja tekstiä kirjoittamaan mutta kuvien lisäys ei toimi. Tällä hetkellä aika ei riitä uuden blogin perustamiseen mutta heti kun työtilanne sekä tietysti lomakiireet tästä hellittävät niin vaihdan blogin uuteen osoitteeseen. Ilmoittelen siitä sitten kun sen aika on.

Tänään lähdin Susannan kanssa käymään Cadbury Worldissa eli siis suklaatehtaalla. Sen jälkeen käväisimme kaupungissa lounaalla ja kahvilla. Kahvilasta lähtiessämme törmäsimme joulukulkueeseen - liekö ollut joku virallisempi joulunavaus meneillään kun jouluvalojakin näytti ilmestyneen sinne sun tänne.

Huomenna Charles palaa kotiin viikon Teneriffan lomaltaan. Tekstiviesteissään tyyppi on kuulostanut jo vähän tylsistyneeltä, ehkä siksi ettei meitin Charles ole perinteistä lomailijatyyppiä vaan aina pitäisi olla jotain tekemistä tai puuhaamista. Ja kuumakin siellä kuulemma piru vieköön on!!? Teneriffalla?! No tervetuloa takaisin kotiin ja noin kymmeneen plusasteeseen smiley! Sekä sisällä että ulkona.

Yritän huomenna laittaa kuvia paremmalla onnella kun niitäkin tuli tästä päivästä taas räpsittyä. Hauskaa viikonlopun jatkoa!