Kesä hurahti ohi pikavauhtia ja hauskaa oli, kaunis kiitos siitä kaikille teille ihanille ihmisille (ja tietysti myös eläimille) sekä yhdessä että erikseen ! Erityiskiitos kuuluu tietysti omalle perheelle majoituksesta, ruoasta ynnä muusta huolenpidosta. Nyt on siis aika polkaista blogi taas käyntiin ja aloittaa sen myötä normaali arki täällä saarivaltiossa. Tosin ihan heittämällä se ei suju koska kauppareissulla huomasin harmikseni, ettei taaskaan ole mitään käsitystä siitä mistä suunnasta autot tulevat ja mihin suuntaan pitäisi vilkuilla tietä ylitettäessä.

Birminghamissa ei ole tapahtunut poissaoloni aikana mitään maata mullistavaa. Alakerran toimiston seinään on tosin ilmestynyt seuraavanlainen kyltti:

Toimisto siis on muuttanut/lopettanut ja tila on vuokrattavana. Saapi nähdä millaiset alakerran asukit tulevaisuudessa saamme.

Tiedoksi niille, jotka eivät vielä uutista ole kuulleet: farmaseuttinen yhdistys hyväksyi hakemukseni vihdoin ja viimein! Se tarkoittaa sitä, että ahkera työnhaku voi alkaa. Tai siis se voi alkaa sen jälkeen kun maksan £140 rekisteröintimaksun ja saan nimeni kirjoihin ja kansiin.

Ulkona lämmintä +14 ja aurinko möllöttää muutaman pilvihattaran takaa ja siitäpä tuli mieleeni, että pitäisi pestä ikkunat.