Syyskuussa avattiin Birminghamin uusi keskuskirjasto ja sinne lähdimme tänään Charlesin kanssa tutustumisretkelle. Täällä on koko viikonlopun satanut vettä kaatamalla joten jotain kivaa sisätila-aktiviteettia oli hakusessa ja mikäs sen mukavampaa kuin tutkia uuden kirjaston salat. Kirjasto sijaitsee kanavan vieressä joten kävimme sen varrella olevassa pikkukahvilassa sumpilla ennen matkan jatkumista.

Kuva%20775-normal.jpg

Uusi kirjasto ei ainakaan vielä hurmaa kauneudellaan mutta ehkä siihen silmä tottuu kuten muihinkin uusiin rakennuksiin.

Kuva%20779-normal.jpg

Kirjaston katolla on salainen puutarha. Kesällä siellä on varmasti tungosta kun alakerrasta saa ostaa kahvikupillisen tai muuta virvoketta mukaan ja kavuta katolle nautiskelemaan päivästä ja antimista.

Kuva%20780-normal.jpg

Kuva%20783-normal.jpg

Kuva%20789-normal.jpg

Kuva%20787-normal.jpg

Muuten kirjastossa ei tullut kummemmin kuvattua - sehän kuitenkin on (vain) kirjasto täynnä kirjoja. Kanavan varrella sen sijaan tuli napattua parikin kuvaa, siellä kun on aina niin kivan näköistä.

Kuva%20772-normal.jpg

Kuva%20773-normal.jpg

Kuva%20796-normal.jpg

Kuva%20795-normal.jpg

Lisäksi kaupungissa oli näin sadesäällä mukavan rauhallistakin. Kahvilassakaan ei montaa päätä meidän lisäksemme istunut.

Vettä tosiaan on satanut jo pari päivää ja sama jatkunee ensi viikollakin. Lämpötila keikkuu kympin paremmalla puolella ja sain sateesta huolimatta tehtyä hieman puutarhahommiakin. Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!