Hokasinpa tässä tätä uutta vuodatusta tutkiessani ja sen käyttöä opetellessani, että internetselaimella on merkitystä. Jos käytän Firefoxia niin voin ladata kuvia, lisätä tekstiä ja muokata ulkoasua. Jos käytän IE:tä niin saan vain pelkkää virheilmoitusta. Hassua. Täytynee siis taas vaihteeksi alkaa käyttää tulikettua etenkin kun en enää edes muista miksi alunperin vaihdoin exploreriin.

Charles on edelleenkin New Yorkissa ja pojat ovat saaneet siellä niskaansa lunta ja pakkasta. Kävivät koripalloa katsastamassa ja nähtävyyksiäkin ovat katselleet.

Meillä mentiin tästä:

Kuva%20119-normal.jpg

Tähän:

Kuva%20127-normal.jpg

Tämänkin päivän on satanut vettä joten jotakin materiaalia tuolta taivaalta on näköjään aina ja joka päivä pudottava.

Ennen Charlesin reissua herkuttelimme harvinaisella herkulla, pekonisuklaalla. Kyseessä olikin aika mielenkiintoinen makuelämys. Itse tykkään suolaisesta(kin) suklaasta joten siinä mielessä tämä ei ollut niin kamalan uusi tuttavuus, mutta kyllä ne raksuvat pienen pienet pekonibiitit siellä suklaatin seassa olivat jotain aika erikoista.

Kuva%20146-normal.jpg

Kuva%20147-normal.jpg

Kuva%20148-normal.jpg

Eilen olin istumassa iltaa vanhojen työkavereiden kanssa. Hauskaa oli, juttu lensi ja nauru tarttui. Paljon muuta en olekaan Charlesin loman aikana saanut aikaan - tehtävien hommeleiden lista oli pitkä eikä se siitä ole kamalasti lyhentynyt. No mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa.

Asteita neljä plussan puolella ja kovasti kylmä tuuli puski tätä pyöräilijää vastaan kun töistä yritin kunnialla punnertaa kauppakassien kanssa kotiin.