Meidän nettiyhteys ja televisiokanavat tulevat samasta pömpelistä ja sen kanssa on ollut ongelmia parin viimeisen päivän aikana. Netti pätkii tosi paljon ja tv:stä osa kanavista on pimeänä, osa näkyy jotenkuten ja muutama toimii kuten ennenkin. Läheisellä Highfield Roadilla tehdään isoja tietöitä, en tiedä onko sillä sitten jotain osuutta asiaan. Charlesin perienglantilainen ajattelutapa tässäkin asiassa on, että ei aiheuteta turhaa häslinkiä vaan odotellaan että vika korjaantuu. Pian täällä pätkii siis joku muukin kuin netti !

Kävin Shirleyn Specsaversilla näöntarkastuksessa ja tilasin samalla tarjouksesta uudet lasit ja aurinkolasit vahvuuksilla. Saan käydä ne noutamassa ensi keskiviikkona. Näkö ei ollut muuttunut parin vuoden aikana mihinkään suuntaan joten vanhatkin lasit ovat siis vielä onneksi käyttökelpoiset. Kuvassa Specsavers oikealla ja täällä niin yleinen näky, puhelinkoppi, vasemmalla. Koppeja on edelleenkin joka nurkalla ja erittäin usein niitä näkee jonkun oikein käyttävänkin, kummallista.

Tänään aamusella junailin kaupunkiin hoitamaan pari asiaa. Tämä viikko on koululaisilla vapaa ja sen kyllä huomasi, ostoskeskus Bullring oli tupaten täynnä mutta sekaan oli silti mahduttava. Torikin pullisteli.

Kotimatkalle ostin sämpylän ja murustelin sen junassa kohti Yardley Woodia.

Torstaina postipoika toi unikkokuoreen pakatun ihanan yllätyksen Ellu-tädiltä, kiitos kamalasti. Piristit päivää ! Arvatkaas miten kauan ruisleipä säilyi ennen joutumistaan parempiin suihin. Ja ruiskaunokit pääsevät multiin ja kasvun alkuun heti tänä viikonloppuna. Meillä oli niitä viime vuonnakin, kauniita ovat kuin siat pienenä. Tai kuten täällä sanotaan: "cute as a button" eli "söpö kuin nappi".

Charlesin netistä tilaama häämuki saapui vihdoin ja viimein. Muuten tosi hieno ja arvokkaan näköinen, mutta sulhasen kasvojen tilalla on velipoikansa virnistelevä naama. Mitähän morsian on mukista mieltä?

Töissä meitä ilostuttaa viime viikolla aloittanut uusi shop assistant eli kaupan puolella työskentelevä apulainen. Hänet nähtyään eräs asiakas (noin 70-vuotias mieshenkilö) tuumasi, että oli aikakin että tähän apteekkiin saatiin vähän silmäniloa ! Me kaikki 6 muuta naistyöntekijää olimme ehdottomasti samaa mieltä! Tänään menemme työporukan kanssa ulos syömään, firma kustantaa ruoat palkinnoksi erinomaisesta tuloksesta vuonna 2010. Olimme meidän "clusterin" eli alueen myynnillisesti paras Lloyds apteekki.

Nyt lämmintä +14 ja pian alkaa sataa. Viikonlopuksi lupasivat jo taas lämpenevää.