Reissu Yorkshireen onnistui ja pääsin kurkistelemaan Emmerdalen kylään aitojen takaa. Talojen lähettyville ei pääse autolla (tai siis ei ainakaan näin tavallisena tallaajana) koska rakennukset tosiaan sijaitsevat yksityisellä maalla ja sinne johtavan tien päässä oli iso portti joka oli lukossa. Meidän täytyi jättää auto isomman tien varteen ja kävellä ihan luvallisesti polkuja pitkin kylää kohti. Näkymät matkalla olivat kivat ja lampaita niityillä oli paljon.

Noin puolisen tuntia metsäpolkuja käveltyämme tulimme kylää kiertävän muurin kohdalle ja löysimmekin heti oivan kurkistuspaikan. Joku oli asetellut muurin taa puupölkyn jonka päälle noustuani minäkin siis näin mitä muuri piilotteli. Ja sieltähän tulikin heti ensimmäisenä vastaan Woolpack eli Villapakka.

Seuraavaksi bongasimme Debbien ja Cainin autokorjaamon eli Dingle Automotives.

Kuvan vasemmassa reunassa asuvat Dinglet Lisa ja Zak perheineen. Sen edessä on (Suomessa vielä tuntematon) barn conversion jonka omistaa Eric Pollard. Rakennuksessa oli aiemmin Pollardin tehdas. Korkein rakennus Pollardin takana on Holdgate farm jossa asuvat tätä nykyä (Suomessa tuntemattomat) Sharmat. Holdgatessa ovat aiemmin asustaneet mm. Tatet.

Tässä vielä parempi kuva Holdgate farmista.

Kylään johtavan tien päässä oli portti kiinni ja portin edessä auto jossa istui vartija. Jutustelimme miehen kanssa hetkisen ja hän tuntui kovin mielellään puhuvan kylästä ja kaikesta, taitaa olla aika yksinäistä vain istuskella autossa ja vahtia kuvauspaikkaa. Sarjaa kuvataan maanantaista perjantaihin ja me olimme paikan päällä lauantaina, joten siellä ei ollut ketään muuta kuin me ja kyseinen vartija.

Tämän lähemmäksi kylää ei tien kautta päässyt.

Päivä oli oikein kiva ja toivottavasti pääsen toistekin sille seudulle pörräämään.

Tänään asteita +18 ja puolipilvistä, niillä seutuvilla ollaan tulevaisuudessakin jos on ennusteihin uskomista.