Viikonloppu on hurahtanut lähes kokonaan työnhaun merkeissä. Netti on kahlattu läpi ja kaikki mahdolliset työt otettu ylös ja paperit/hakemukset lähetetty. Yliopistolliseen sairaalaan haetaan avustavia farmaseutteja, mutta kun ei ole kokemusta niin eipä näytä olevan liiemmälti mahdollisuuksiakaan. Yksi kiinnostusta herättänyt ilmoitus löytyi vitamiineja, hivenaineita ynnä muita vastaavia tuotteita kauppaavalta ketjulta nimeltä Holland&Barrett, joka avaa uuden liikkeen Birminghamin lentoasemalle ja kaipaa työntekijöitä kaikenlaisiin vuoroihin. Laitan hakupaperit postissa menemään huomenna ja katsotaan mitä sitten tapahtuu, jos tapahtuu mitään. On vaan aika homma kehua itseään niin kovasti näihin hakemuksiin, yrittää kaunistella asioita ja saada itsensä näyttämään niin kovin etevältä ja mahtavalta ja viisaalta ja parhaalta kaikista.

Jääkiekko ei sitten mennyt ihan kuin piti, mutta hienosti kuitenkin. Hyvä Suomi! Mitalitaulukko on aika noloa luettavaa, kun jopa Iso-Britannia on listalla meitä ylempänä ja kyseessä on sentään talviolympialaiset. Tämä maa menee ihan täysin takalukkoon jos tulee hippu lunta ja silti pesivät meidät näissä kisoissa...

Eilen sain ihanan viestin koto-Suomesta enkä nyt vielä voi selittää mitä ja keneltä, mutta kyseessä oleva henkilö kyllä tietää itse mistä puhun. Täällä ollaan tosi onnellisia näistä uutisista . Sen jälkeen tuli tosin vähän koti-ikävä kun olen näin kaukana kaikista teistä mutta onneksi tänään on skypetreffit äitikullan kanssa, se lievittää aina tätä ikävää.

Huomenna on siis maanantai ja maaliskuu, ja ensi viikon tehtävälistalle kuuluu lisää työnhakua sekä ilmoittautuminen paikallisen terveyskeskuksen asiakkaaksi. En ole täällä vielä rekisteröitynyt lääkärin enkä hammaslääkärin listoille joten se pitäisi nyt hoitaa pois alta. Kuulemma tuo meidän oma terveyskeskus nimeltään Yardley Wood Health Centre on ihan ok paikka, siellä on riittävästi lääkäreitä ja muutakin henkilökuntaa ja ajan saa aina helposti joten hyvältä se ainakin näin äkkiseltään kuulostaa. Hammaslääkäriä siellä ei tosin ole vaan se palvelu täytyy etsiä jostain muualta. Samoin kuin Suomessa niitä on tietysti täälläkin sekä yksityisiä ja julkisia ja joskus voi olla aikamoiset jonot sinne julkiselle mutta jonnekin nyt täytyisi itsensä kuitenkin yrittää ahtaa. Siitä lisää myöhemmin.