Kevät pukkasi kiireet myös työmaalle. Kaksi on joukosta sairaana ja koko homma kaatuu siis töissä ahkeroivien niskaan. Tällä viikolla eli kahden työpäivän aikana ylityötunteja on tullut yhteensä kuusi ja huomenna sama homma jatkuu. Saapi nähdä onko sitä tienattuna vaikkapa pari ylimääräistä vapaapäivää ennenkuin meidän joukko on taas täynnä.

Maanantaina oli kuitenkin vielä pyhä ja lähdin Coventryyn Susannaa tapaamaan. Aamusta alkaen oli nätti päivä ja ulkona kahvilla istuskellessa tarkeni jo hetkisen verran ihan t-paidallakin.

Birmingham%202015%20006.jpg

Lounaalla kävimme - missäs muualla kuin - Ikeassa.

Birmingham%202015%20008.jpg

Ja iltapäiväksi oli kotona luvassa puutarhurointia. Ostin taimitarhasta itselleni pensasmustikan ja iskin sen hieman isompaan ruukkuun. Toivottavasti marjoja on luvassa paljon. Ruukun ympärille kiersin kupariteippiä joka pitää etanat ja kotilot pois kasveista ja se todellakin on ainakin aiemmin toiminut mainiosti.

Birmingham%202015%20005.jpg

Puutarhuroinnin lomassa on pakko tietysti myös syödä ja ruokakaupasta bongasin tuttuja suomalaisia.

Birmingham%202015%20010.jpg

Fiskars on saapunut kaukaiselle rannalle. Pitihän niitä vähän näpelöidä mutta vielä jäivät ostamatta.

Ulkona on ollut tänäänkin lämmintä ja lämpötila nousi päivällä noin +15 asteen tienoille. Töistä kotiin raahustaessani tuli kuuma ja tuumasinkin, että nyt saa jättää jo hanskat ja kaulaliinan kotiin. Moni pukeutuu ulos lähtiessään tosin jo shortseihin ja t-paitaan mutta sehän nyt on ihan normaalia täällä tammikuussakin.

Birmingham%202015%20011.jpg

Kiitän kauniisti teitä viestiä laittaneita - tiedätte kyllä ketä olette ja miksi.