Puistoon on ilmestynyt varoituksia joiden mukaan lammessa on "green algae" eli jonkinlaista levää. Jos joutuu kosketuksiin lammen veden kanssa niin sen jälkeen pitäisi päästä hetikohta pesulle ja puunaamaan levät pois. Mitenkäs sorsat sitten? Nytkö ne kaikki pitää hakea meille kylpyammeeseen peseytymään? Lokeista en kyllä niinkään välitä, lillukoon ne siellä levässä. Anteeksi vaan.

Probleemaksi luen myös sen seikan, että uudessa talossa on kaasuhella. Tähän asti sellaista olen onnistunut välttämään, mielessä kun kaasun suhteen edelleenkin on kauhuskenaario jossa hana jää päälle ja kaasua vuotaa kämppään ja sitten jostain syntyy staattinen kipinä joka räjäyttää koko tuvan. Tai toinen, jossa hengittelee tietämättään sitä kaasua koko yön kunnes kuolo korjaa. Ehkä se ei elävässä elämässä mene ihan niin mutta kaikenlaista sitä tulee tuumattua aikansa kuluksi.

Kävin tänään kaupassa (=mielenkiintoinen fakta) ja sielläpä bongasin tämän syksyn ensimmäiset joulusuklaat! Ei enää montaa yötä siis.

Huomenna lauantaina puoliltapäivin meille tulee asunnosta kiinnostuneita vuokralaisehdokkaita jonka jälkeen lähdemme kaupunkiin katsomaan näyttelyä Home of metal eli 40 vuotta metallimusiikkia. Esillä on mainosten mukaan mm. Black Sabbath-, Napalm Death ja Judas Priest-memorabiliaa ja historiaa ja mitä lie. Mainitsemani yhtyeethän ovat  Birminghamista kotoisin, samoin kuin 2 Led Zeppelinin jäsentä. Saapi siis nähdä mitä näyttely pitää sisällään!

Sunnuntaina pidämme pakkauspäivän. Charles kertoi työkavereidensa antavan/lainaavan rutkasti laatikoita mutta tähän mennessä sieltä on tullut ainoastaan kilometrikaupalla kuplamuovia. Parempi sekin kuin ei mitään, välimatka asuntojen välillä kun on niin lyhyt että sitä voi suhata edestakaisin päivän aikana vaikka kuinka monta kertaa.

Lämmintä tänään +18 astetta ja puolipilvistä. Sopiva päivä siivoiluun ja järjestelyyn muuttoa silmälläpitäen.

Hauskaa viikonloppua piltit !