Tosiaankin päätimme Charlesin kanssa lähteä pikareissulle Lontooseen ja varasimme hotellin Thamesin eteläpuolelta, läheltä Waterloon asemaa. Sijainti oli loistava sillä melkeinpä kaikki suunnittelemamme aktiviteetti oli kävelymatkan päässä hotellista. Paljon aktiviteettia meillä tosin ei ollut suunniteltuna joten vähällä pääsimme. Junailimme Birminghamista Marylebonen asemalle vajaassa puolessatoista tunnissa ja perille vesisateeseen saavuimme perjantaina iltapäivällä. Käväisimme nopsaan hotellissa heittämässä laukut tupaan ja karautimme maanalaisella Sohoon ja kohti siellä sijaitsevia musiikkikauppoja. Charles teki muutamia ostoksia ja sen jälkeen parkkeerasimme itsemme pubiin syömään.

Kuva%20006-normal.jpg

Kuva%20007-normal.jpg

Soho on (sateellakin) värikäs ja piristävä.

Kuva%20008-normal.jpg

Kuva%20009-normal.jpg

Tässä kuvassa kuuluisia Soholaisia - muun muassa John Lennon ja Wolfgang Amadeus Mozart.

Kuva%20010-normal.jpg

Näillä kulmilla kun kerran tallailimme niin samalla reissulla suuntasimme askeleemme kohti Scandinavian Kitcheniä eli suomennettuna Skandinaavista keittiötä. Siellä on kahvila josta saa purtavaa ja leivonnaisia sekä kauppa joka myy monenmoista pohjoismaista herkkua.

Kuva%20013-normal.jpg

Mukaan lähti Turkkareita ja Läkerolia. (Velipoeka tietää mitä näiden Läkerolien syönnistä seurasi!)

Tässä perjantaipäivä pähkinänkuoressa. Seuraavaksi kertomusta lauantaipäivästä jolloin vierailimme kruununjalokiviä katsomassa ja vähän nähtävyyksiäkin. Kivaa viikon jatkoa kaikille!