Töissä olen napsutellut pillereitä foliopaketeista dosetteihin 4 tuntia päivässä ja sen alan kirjaimellisesti tuntea nahoissani ! Peukalonpäitä ihan oikeasti särkee ja kynnetkin ovat pilalla. No, kai siihen pian tottuu ja kasvatan kunnon norsunnahan sormenpäihin. Muuten ei mitään ihmeellistä työrintamalla, kiirettä siellä pitää ja senpä takia meillä on myös loma- ja vapaapäiväkielto koko joulukuun ajan. Kukaan ei siis saa vapaata ja se tarkoittaa myös sitä, että en pääse joulunviettoon Töysän kotimaisemiin tänä vuonna. Meillä on sentään 2 bank holidayta eli palkallista vapaapäivää joulun jälkeen maanantaina 27.12. ja tiistaina 28.12. jolloin apteekki on kiinni, aattohan täällä on ihan normaali työpäivä. Täytyy siis varata aikaa kevään edetessä pitkälle Suomen lomalle kun en nyt pääse.

Suomesta tuomani ruisleivät  loppuivat pakastimesta . Otimme viimeiset palat sulamaan ja kun niitä sohvalla sitten mutustelimme, Charles kertoi sen olevan kovin tunteellinen hetki. Olihan se. Nyt täytyy taas tyytyä Waitrosen ruislimppuun joka on sellaista Realin tapaista "kiiltävää" leipää eikä ollenkaan niin herkullista, mutta menee paremman puutteessa mainiosti.

Eilen illalla klo 18.30 lähdin kävelemään töistä kotiin ja näin matkalla 2 kuorma-autoa levittämässä suolaa teille. Kaikki tiet olivat rutikuivia ja lämmintä oli viitisen astetta joten kai kaupungilla on sitten paljon ylimääräistä rahaa. Aamulla oli parisen astetta pakkasta mutta lämpötila nousi nopeasti plussan puolelle auringonnousun jälkeen; talvi on virallisesti saapunut.

Ellu-tädille ja muillekin tiedoksi, että Charlesin siskon häissä ei muuten heitetty kimppua laisinkaan.

Lopuksi muutama näkymä työmatkan varrelta. Ensimmäisessä kuvassa vasemmalla näkyy jono kauppoja jonka päätteeksi ihan näkymättömissä kulman takana on apteekki. Jonossa on mm. kiinalainen ravintola, fish and chips-kauppa, optikkoliike, kukkakauppa ja asunnonvälitystoimistoja.

Ja tässä näkymä vastakkaiselta puolelta.

Huomenna Charles tulee noutamaan Camillansa töistä klo 18.30 jonka jälkeen hurautamme Warwickiin Charlesin työpaikan jouluruoan ääreen. Sinne tulee myös Susanna, Charlesin kollega Suomesta, jonka tapasin jo viime vuonna samassa tilaisuudessa ja johon olen pitänyt yhteyttä sen jälkeenkin. Saapahan taas höpöttää suomeksi oikein urakalla!

Lämmintä +6 ja aurinko paistaa, kiva päivä siis meillä täällä.