Tänään tuttuun keskiviikkoiseen tapaan meille tulla tupsahti kasvis- ja hedelmälaatikko. Onneksi siinä näyttää olevan kovasti vaihtelua - varsinkin kun jääkaapissa on vielä edellisestä laatikosta kukkakaali ja paprikat jäljellä.

Birmingham%202014%20008-normal.jpg

Porkkanoita, kaalta, omenoita, appelsiineja, parsakaalta, banaaneja, tomaatteja, parsaa, munakoiso ja salaattia. Taas on täksi viikoksi mukavasti purtavaa. Tosin omaan makuuni laatikossa saisi olla hitusen enemmän hedelmiä ja vastaavasti vähemmän kasvispuolta mutta tuleepahan ainakin syötyä monipuolisesti kun nämä tästä popsii.

Puutarhassa on eläimiä runsain mitoin - lintuja tietysti eniten mutta onpa siellä nähty myös kettukin pimeään aikaan. Tässä naapurustossa samoin kuin edellisessäkin on useita kissoja ja yksi niistä istui eilen takaoven lasin takana sisään pyrkimässä. En päästänyt.

Olli Orava piilottelee vieläkin ahkerasti pähkinöitä sinne tänne.

Birmingham%202014%20003-normal.jpg

Ja Katti Matikainen haluaa apajille. Ei tosin ehkä niinkään pähkinäapajille vaan orava-sellaisille.

Birmingham%202014%20004-normal.jpg

Kuvan ottamisen jälkeen kissa lähti tuhatta ja sataa laukkaamaan kohti takana olevaa siirtolapuutarhaa, mitä lie luuli siellä kuulevansa tai näkevänsä.

Suomessa on vappuaatto mutta täällä ei sellaisista tiedetä mitään. Meillä vapaapäiväkin ajoittuu ensi maanantaille joten taas on luvassa nelipäiväinen viikko - ei voi valittaa! Klara vappen vaan kaikille ja pysykää lämpiminä!