Aamulla tunsin oloni niin reippaaksi, että päätin hetimiten varata ajan hammaslääkäriin ennen kuin kyseinen olo menisi ohi. Päätinkin siis tehdä ostosreissun Waitroseen, kauppaan jota emme yleensä käytä. Valikoima siellä on laaja ja siellä tekee aina paljon kivoja heräteostoksia, mutta hintatasoltaan se on normaalisti käyttämiämme Tescoa ja Sainsburyä kalliimpi. Waitrosen valitsin tämän päivän ruokakaupaksi siitä syystä, että se sijaitsee lähellä hammaslääkäriasemaani ja menisin siten joka tapauksessa kaupan ohi.

Sain tarkastusajan kolmen viikon päähän, ei paha.

Waitrosesta lähtiessäni ja katua kotiinpäin tallustellessani tuli mieleen kuinka alussa luulin, että tämä seuraavassa kuvassa oleva talo (joka taitaa olla vanhusten palvelutalo) on oikeustalo tai tuomioistuin tms. Siinä kun lukee isolla Stratford Court jonka luulin tarkoittavan Stratfordin tuomioistuin. Ihmettelin miten oudon näköinen oikeustalo täällä on, aivan kuin jonkun koti, mutta mutisin itsekseni tässä maassa olevan monen monta muutakin ihmeellistä asiaa. En vieläkään tiedä ihan tarkkaa suomennosta sanalle court tässä asiayhteydessä, mutta se on siis vain tuon kyseisen talokompleksin nimi, taloyhtiö tai jotain. Jos vain pitää silmänsä auki niin courteja näkee jokapuolella eivätkä ne kaikki voi olla oikeustaloja

Huomenna ajattelin pyörähtää kaupungissa, alkaa olla pakkorako löytää jotain päällepuettavaa Charlesin siskon häihin joita juhlitaan 19.11. Samalla tsekkaan Bullringin ostoskeskuksen lähellä olevan karkkikaupan nimeltä Cybercandy, se kun kuulemma myy myös suomalaisia namusia.

Lämmintä +15 ja ulkona kävellessä tuli jopa kuuma kun päällä oli pitkähihainen, villapaita ja huppari. Vastaantulijoista moni oli luonnollisesti t-paitasillaan.