Tosin punainen on oikeasti ruskea tupa eikä siinä tule perunamaata kaupanpäällisiksi, mutta muutto on edessä! Vuokrasimme talon noin 10 minuutin kävelymatkan päästä tästä nykyisestä ja avaimet ojennetaan meille kätösiin ensi viikon perjantaina. Itselläni onkin siis viikko aikaa saada sinne kuria ja järjestystä ennen Suomen lomaani. Talo on kaksikerroksinen, alakerrassa on keittiö ja olohuone ja yläkerrassa 2 makuuhuonetta ja kylpyhuone. Lisäksi siinä on autotalli ja conservatory (jolle en keksi kunnollista suomenkielistä käännöstä mutta se on sellainen puutarhan puolella oleva lasitettu terassijuttu johon pääsee suoraan olohuoneesta). Sanakirja näköjään kääntää conservatoryn talvipuutarhaksi tai kasvihuoneeksi. No otan kuvia kunhan päästään itse asiaan niin sitten näette. Nyt siis pakkaillaan, puunataan ja keskustellaan rakentavasti siitä mitä sinne muassamme muutetaan ja mitä ei. Kuva ei ole kovinkaan nätti eikä mairitteleva mutta liitänpä sen silti. Kuva on välitysfirman sivulta.

Charles sai eilen uuden auton allensa ja vanhan myynti tulee eteen viikonloppuna. Kävimme eilen pienellä ajelulla ja ihan ok kärryltä se uusikin vaikuttaa. Kyseessä on Renault Megane joka on ulkonäöllisesti aika ruma reppana mutta toivon mukaan omaa sitä kuuluisaa sisäistä kauneutta ja erittäin hyvän sydämen!

Autoasioista vielä: alkuviikosta aamutv:ssä kerrottiin, että Suomessa on auton ikkunoissa esillä verotarran/verokiekon lisäksi myös vakuutustarra/kiekko. Niistä viranomaiset kuulemma näkevät heti kauas asioiden olevan kunnossa ja ajantasalla. Aijaa?

Tämä päivä meni ilman sadetta ja asteita oli +18. Nyt pitää käydä taas laittamassa lämmitystä hetkeksi päälle, että tarkenee. Onneksi on tätikullan kutomat villasukat jalkoja lämmittämässä