Parina aamuna viime viikolla (ennen kuin viimeistään lounasaikaan alkoi jälleen sataa rankasti) ovat asteet olleet nollan pinnassa. On ollut kuivaa ja rapsakkaa - sata kertaa parempaa kuin sade ja pimeys. Kävelin töihin siirtolapuutarhan läpi ja siellä joillakin palstoilla on vielä kasviksia tarjolla. Paleltuneita ovat nyt he.

Kuva%20042-normal.jpg

Kuva%20044-normal.jpg

Kuva%20043-normal.jpg

Mua aina harmittaa kovasti jos jotain syömäkelpoista (kuten myös tietysti ihan mitä vaan käyttökelpoista tavaraa) menee hukkaan tai roskiin joten tämä ei ole kiva näky katsella. Tässä maassa pitää oikein väkisin yrittää laittaa silmät kiinni kaikkien jätevuorten edessä, muuten menisi pienellä ihmisellä hermot aivan kokonaan.

Kuva%20045-normal.jpg

Kuva%20046-normal.jpg

Joulun ruusukaalit jäivät maahan.

Kuva%20047-normal.jpg

Kuva%20048-normal.jpg

Kotimatkalla ihmettelin erään talorivistön numerointia. Talot ovat siis vierekkäin samalla kadulla toisen ollessa numero 102 ja viereisen ollessa 66. Enpä haluaisi olla postinkantaja tällä kyseisellä alueella jos numerointi on näin vaikeaselkoista.

Kuva%20049-normal.jpg

Samoilla nurkilla ihastelin englantilaista tapaa päästä eroon ongelmajätteestä. Dumpataan ne jalkakäytävän laidoille niin kyllä ne joku sieltä pois raahaa. Netissä voi täyttää tosi helposti ja näppärästi ison tai ongelmaisen jätteen noutopyynnön kaupungille ja ne haettaisiin ilmaiseksi pois nurkkia täyttämästä mutta se tuntuu olevan isolle osalle ihmisiä aivan liikaa vaadittu. Katsotaan kauanko jääkaappi ja pakastin saavat tuossa kaikkien tiellä ja silmien alla lojua ja ruostua.

Kuva%20050-normal.jpg

On tähän viikkoon ehtinyt jo mahtua paljon hyvääkin kuten esimerkiksi Depeche Moden keikka NIA:lla. Joulupukkihan ne liput meille toi ja kovasti sitä olikin odotettu. Olen jo yhden tämän kiertueen keikoista nähnyt ihanaisen (ja kyseisen bändin superfanin) Marin kanssa Lontoossa viime vuoden puolella mutta kertaushan on opintojen äiti ja hauskaa oli. Istumapaikat meillä oli aika kaukana lavasta mutta kyllä sieltä näkyi kuitenkin ihan hyvin lavalle ja screenille.

Kivaa viikon jatkoa kaikille!