Kahtena aamuna kello on soinut 6.30 merkiksi siitä, että pariskunnan on aika lähteä töihin. Olen autellut Charlesia muun muassa vesiliskojen loukkujen kanssa sekä tänään liskotouhujen jälkeen käytiin tarkastamassa purettavaksi määrätty autiotalo ja sen puutarha. Jos sieltä olisi löytynyt joku eläin- tai kasvilaji jota ei olisi saanut talon mukana tuhota/häätää, purkutyöt olisivat pysähtyneet ja siirtotyöt alkaneet. Oli muuten aika aavemainen tunnelma haahuilla siellä sisällä kun ikkunat ja ovet oli peitetty paksuilla levyillä joten valonpilkahdustakaan ei päässyt sisään ja huoneissa oli huonekaluja ja henkilökohtaisia tavaroita omilla paikoillaan. Alkoi taas mielikuvitus laukata oikein urakalla ja vielä kotonakin nousi niskakarvat pystyyn.

Täällä ruokakaupoissa on tosi paljon 1+1 tai jopa 1+2 tarjouksia, televisiossa mainostettiin esimerkiksi Morrisonsissa olevan paljon elintarvikkeita kampanjalla "osta 1, saat 2 samaa tuotetta kaupan päälle". Charleskin huomautti ääneen, ettei ole Suomessa nähnyt sellaisia tarjouksia. No ei, ennemminkin "osta 1, saat maksaa 2 tuotteen hinnan". Täytyy käydä illalla Morrisonsissa katsomassa tarjonta, sitten kun kyyti ja kyyditsijä saapuu. Siitä aasinsiltana muuten, täytyisi varmaan pian ainakin alkaa ajatella autolla ajamista. Vakuutukset tosin ovat kalliita ja muutenkin outoja, koska ne mahdollistavat vakuutuksenottajan ajelemaan vakuutettuna vain tietyllä vakuutuksen piiriin otetulla autolla. Jos siis Charles haluaisi ajaa vaikkapa isänsä auton heidän pihastaan meille, se ei onnistuisi koska hän ei ole vakuutettu siihen autoon. Toisaalta niin ainakin pääsee luistamaan juoppokuskin hommista eli ei pelkästään huono juttu. Mutta vielä siitä ajamisesta, jos siis ratti ja vaihteet on väärällä puolella, auto itsessäänkin kulkee väärällä puolella ja esimerkiksi liikenneympyröissä (joita täällä on miljoonittain) pyöritään väärään suuntaan, se ei voi tietää hyvää. Kynnys ajamiseen kasvaa kokoajan joten kova hinku olisi päästä rattiin ennemmin kuin myöhemmin, mutta mielellään sitten edes automaattivaihteisella autolla että olisi yksi murhe vähemmän. Saas nähdä.

Hyvää syntymäpäivää kummityttö Veera  sekä erinomaisen hauskaa vappua vaan kaikille! (Charles ei muuten vielä ole uskaltanut maistaa simaa, kuulemma epäilyttää kun se haisee niin hassulta. Näin sanoo siis kaveri joka tykkää haggiksesta.)