Heti aamusta nousin kuin tikka pöntöstä ja tekaisin karjalanpiirakoita. Kauniita nuo reppanat eivät ole vieläkään mutta silti syötäviä.

Meille on annettu tulvavaroitus. Talon takana mutkitteleva joki ja lampi olivat jo eilen aivan tupaten täynnä vettä ja kahden rankkasateisen päivän jälkeen tälle seudulle annettiinkin sitten tulvavaroitus kaupungin The Environment Agencyn eli ympäristöviraston toimesta. Onneksi asunto on toisessa kerroksessa (tai täkäläisittäin sanoen ensimmäisessä), eipähän ihan heti ala vettä tulla sisään ikkunoista ja ovista. Jos tuo sade tuosta vähän laantuu niin täytyy vetäistä kumpposet jalkoihin ja käväistä katsomassa missä mennään.

Eilen illalla sain vihdoin ja viimein täydennyskoulutuskansioni ajan tasalle, se on roikkunut puolitiessä marraskuusta lähtien. Istuin nojatuolissa paperitöitä tehden ja Charles katsoi televisiosta jalkapallomatsia jossa olivat vastakkain Bolton Wanderers ja Newcastle United. Boltonin maalivahtina pelaa Mikkelin oma poika Jussi Jääskeläinen. Jossain vaiheessa Newcastle sitten teki maalin ja Charlesin suusta pääsi: "Jussi perkele"!!! Onpa hyvin mennyt oppi perille . Ja toinen ei muka suomea osaa...