Laitanpa tässä vielä illan ratoksi pari kuvatusta Skoteista. Ensimmäisessä kuvassa aika yleinen näky siellä päin maailmaa. Siellä ajellessa kun ei koskaan voi tietää mikä mutkan takana odottaa, siellä voi olla vaikkapa iso kivi, joki, kamala kuoppa, lehmä tai lauma lampaita kuten seuraavassa. Ei siis kannata kaahata kaasu pohjassa, voi tulla isoja ongelmia.

Sitten lampaista pääsemmekin aasinsiltaa pitkin aiheeseen ruoka. Skoteissa ei todellakaan syödä kevyesti eikä terveellisesti. Listalta löytyy mm. friteerattua pizzaa, friteerattua makkaraa ja friteerattua Mars-suklaapatukkaa. Ensimmäisessä kuvassa muutama valmiiksi friteerattu makkara sekä takana piileskelevä friteeraamaton versio.

Ja toiseksi se kuuluisa friteerattu Mars-patukka. Se oli yllättävän mautonta, luulin sen olevan niin makeaa ja ällöä että hampaatkin sulavat suussa mutta sitä se ei todellakaan ollut. Enkä muuten sieltä rasvan seasta kyllä erottanut Mars-patukan makua laisinkaan. Pakko sellainen oli kuitenkin maistaa kun halvalla (yhdellä punnalla) sai. Jaoimme sen Charlesin kanssa ja puolikas kyllä riitti mainiosti. Kuvassa patukka muuten näyttää pelottavasti pökäleeltä mutta toivon mukaan ei kuitenkaan sitä ollut .

Ja tarina jatkuu taas toisella kertaa...

Nyt lämmintä +7 ja koko päivän on satanut vettä. Sama jatkunee koko viikon.