Joulu saapi tulla - valmista on. Tai no, osa ruokaostoksista on vielä tekemättä mutta kinkku, perunat ja puuroriisi ovat odottamassa kokkaamista ja joulupöytään pääsyä. Paljon muuta meillä ei tosin tarvitakaan koska joulun vietämme kahdestaan. Holland&Barretilta pitää vielä käydä hakemassa kuivattuja sekahedelmiä sekä manteleita Ikean glögiin, pitää laittaa ensi viikolla Charles asialle kun onnekas tyyppi on jo aloittanut joululomailunsa.

Huomenna ajelemme päiväksi Lontooseen. Tarkoituksena on käväistä Covent Gardenissa ostoksilla ja samalla nauttia lounasta jossain sillä suunnalla ja illalla meillä on liput Hammersmith Apolloon jossa meille soittelee jälleen kerran The Cure. Ei siitä taida vielä ihan vuottakaan olla kun viimeksi näimme Robertin ja kumppanit mutta kun satuimme liput saamaan niin mentävähän sitä on. Itselläni ei ole joulun alla vapaata muuta kuin joulupäivä ja tapaninpäivä joten Lontoosta on tultava yöksi kotiin ja maanantaina taas töihin. Charles jää kotimieheksi pitkän työlistan kera.

Kulunut viikko on ollut tosi lämmin, torstaina ja perjantaina lämpötila ulkona oli +14 astetta eikä se siitä kamalasti laske ainakaan ihan hetkeen, yöksikin on taas luvassa +10. Joulu ei siis tule olemaan valkea täällä kaukaisella rannalla.

Birmingham%202014%20001.jpg

Muistakaahan olla kilttejä siellä!