Tässäpä vielä sitten ihan yleistä höpinää viikon ajalta.

Shirleyn poliisilaitoksen edustalle oli istutettu kauniita kukkasia.

Ja Shirleyn puistosta ja sen laitamilta löytyy lisää kukka-, puska- ja puuloistoa.

Viime viikolla meidän kaupunginosassa oli myös jokakeväinen puutarhavajojen ja autotallien siivouspäivä. Kaupunki kustansi roskien poiskuljetuksen ja asukkaiden tarvitsi siis vain raahata turhat ja rikkinäiset rojunsa ja kamansa kadun varteen josta autot ne kävivät noukkimassa pois. Itse kannoin korteni kekoon ja vein ovensuuhun vanhan rikkinäisen matkalaukun muiden kantaessa sinne mm. sohvia, helloja, maalipönttöjä, ovia, polkuautoja ja puutavaraa.

Englannissa reseptimaksu, eli asiakkaiden maksama maksu lääkettä kohti nostettiin 20 pennillä 7,40 puntaan. Muut Kuningaskunnan maat poistivat reseptimaksun kaikkien lääkkeiden kohdalta kokonaan ja sekös saa täällä asiakkaiden sapen kiehumaan.

Viime viikolla oli myös ensimmäisen hepatiitti-B-rokotukseni aika. No se ei ollutkaan sitten niin yksinkertaista, vaan odotettuani vastaanotolla puolisen tuntia myöhässä olevia aikoja sain kuulla, että minun on ensin palattava takaisin omaan terveyskeskukseen otattamaan verikoe jossa selvitetään etten ole jo valmiiksi immuuni. Tulosten jälkeen voin sitten vasta varata ajan rokotukseen. Sitähän ei kukaan viitsinyt kertoa rokotusaikaa varatessani. Marssin niiltä sijoiltani samantien takaisin terveyskeskukseen josta sain ajan kyseistä verikoetta varten 3 viikon päähän. Eli asia sen kuin vain venyy ja paukkuu mutta eipä se siitä valittamalla parane.

Nyt toivotan mukavaa alkavaa viikkoa ja sulattakaahan niitä lumia siellä !