Tänään aamusella Charles lähti kohti puutarhakauppaa tarkoituksenaan hakea kastelukannun ja pari muutakin tarpeellista tavaraa. Mukaan miehelle tarttui myös maalia. Meillä on ollut tarkoituksena jossain vaiheessa kesää maalata puutarhavaja tai ainakin käsitellä se jollain säänkestävällä aineella mutta nyt mösjöö tosiaan meni ostamaan maalit ja pyysi kaveriksi tuumasta toimeen.

Tappeluksihan se meni kun maalia roiskui ja Charles halusi olla harjaamatta vajaa puhtaaksi hämähäkin verkoista ja muusta roinasta. Hetken roiskeita väisteltyäni käväisin sisällä hakemassa itselleni pipon hiusten suojaksi ja harjasin seinät katuharjalla ennen töiden jatkamista. Siitä tuli ihan kivan näköinen viritys ja kunhan siihen päälle vedetään vielä toinen kerros maalia niin sillä sitten varmasti pärjätään hetken aikaa eteenpäin.

Birmingham%202015%20002.jpg

Meillä käy joku otus kaivelemassa kompostia öiseen aikaan. Siihen on eteen viritelty jos jonkinlaista ansaa mutta välillä ne on vain nostettu syrjään ja käyty tuotteiden kimppuun. Viime yönä siellä on käynyt joku erittäin nälkäinen otus koska luukun edestä on heitetty iso kivi pois ja jopa luukkua ympäröivää kovaa muovia on nakerreltu.

Birmingham%202015%20001.jpg

Nyt siinä on semmoinen viritys edessä, että en taida itsekään päästä luukkua avaamaan ainakaan ihan helposti.

Nyt alkoi sataa vettä ja lämpötila kympin tienoilla. Ensi viikolle luvassa poutaista ja suhteellisen lämmintä. Ai niin ja se eilinen poliisiepisodi kaupungissa oli tosiaankin jalkapalloon liittyvää. Birmingham City pelasi Wolverhampton Wolvesia vastaan ja voitti. Mellakointia kovasti ennakoitiin ja pelättiin ja senpä takia joukkueiden kannattajat ohjattiin stadionilta eri ryhmissä poliisisaattueissa ja vieläpä eri aikaan pois ja kotejaan kohti. Pari ihmistä on loukkaantunut ja useita pidätetty. Näin meillä.