Eihän tässä ehdi enää kirjoitellakaan kun töissä käydään kovasti ylikierroksilla ja kotiin päästessä ei ole pienintäkään mielenkiintoa edes konetta avata. Joulupaniikkia nääs pukkaa. Ei todellakaan itselläni eikä arvon kollegoilla vaan asiakkailla. Nyt se on siis virallisesti alkanut kun joka toisen asiakkaan suusta kuuluu lause "...kun on nämä pyhät tulossa..." ja senpä takia hamstrataan ja panikoidaan oikein urakalla. Normipäivänä meillä käsitellään keskimäärin 350 reseptiä mutta tänään niitä tuli himpun verran yli 700. Kun on nämä pyhät tulossa. Ja tiedoksi vaan, että meillähän on putiikki kiinni peräti 2 päivää - joulupäivän ja tapaninpäivän, muuten palvelemme iloisesti klo 8.30 - 19.

No, töistä muihin asioihin. Suomiloma siis on takanapäin ja hauskaahan siellä taas oli kuten aina. Kiitos kaunis kaikille asianosaisille, erityisesti matkalaisen majoittajille ja muonittajille! Helsinki oli niin kaunis jouluvaloissaan ja monen monta kertaa hauskan illan päätteeksi piti vielä lähteä Espalle iltaa ja yötä ihastelemaan.

Kuva%20003-normal.jpg

Kuva%20004-normal.jpg

Helsingissä tuli harrastettua myös kultturellia hengenravintoa. Hakasalmen Huvilassa on pari viikkoa sitten avattu näyttely nimeltä Rasvaletti joka vie 1950-luvun Helsinkiin valokuvien myötä. Siellä vierähti tunti jos toinenkin varsinkin vanhojen katunäkymien edessä niitä nykyaikaan verraten. Näyttely on avoinna ensi marraskuuhun, käykääs tutustumassa!

Kuva%20015-normal.jpg

Kuva%20016-normal.jpg

Kuva%20018-normal.jpg

Siskon luona laukkua pakatessani sain apua tältä herttaiselta herrasmieheltä.

Kuva%20008-normal.jpg

Lento laskeutui siis Lontooseen ja laukkua odotellessani bongasin saman hihnan edestä erään toisen tällä samaisella saarella asustavan bloggaajan jonka kanssa tulikin vaihdettua pari sanaa. Ihanan pirteä oli Annika ja kiva oli rupatella hetki.

Kuva%20037-normal.jpg

Lämmintä on ollut koko viikon ajan noin +7 astetta ja englantilaisten mielestähän tänne siis heti jäätyy ja kuolee ja vaikka mitä.