Tammikuussa kerroin Charlesin perineen isoisänsä vanhan levysoittimen joka kaikkien hämmästykseksi toimi moitteettomasti vaikka sitä ei oltu käytetty ainakaan kymmeneen vuoteen. Tänään teimmekin sitten vähän järjestelyjä ja siirsimme soittimen vierashuoneesta olohuoneeseen ja istahdimme kuuntelemaan Thom Yorken uutta levyä. Hetken aikaa kaikki sujui mainiosti mutta sitten levysoitin päätti sanoa sopimuksen irti ja kuoli pois. Moottori siitä ilmeisesti pamahti. Charles on nyt viemässä soitinta pois, ei kuulemma viitsi alkaa korjata/korjauttaa vanhaa soitinta kun se tulisi niin kalliiksi vaikka sillä tunnearvoa onkin. Joten se siitä sitten.

Eilen olimme koko päivän ulkona reippailemassa ja siltä reissulta pari nättiä keväistä kuvaa.

Tänään sunnuntaina lähdin ajelemaan bussilla kaupunkiin Päiviä tapaamaan. Käveleskelimme kanavan varrella ja pysähdyimme syömään lounasta Gourmet Burger-nimiseen paikkaan joka tarjoilee tosi hyviä hampurilaisia. Ravintolan vieressä on juuri valmiiksi saatu rakennus nimeltään The Cube (Kuutio), jonka sisältä löytyy ainakin toimistoja ja kahviloita. The Cuben ulkonäkö jakaa mielipiteet puolesta ja vastaan, itse tykkään siitä.

Kanavan varrella on paljon pieniä kahviloita ja ravintoloita joissa on mukava istuskella lämpimänä kesäpäivänä.

Alkuillasta nappasin bussin takaisin kotiin. Reitti kulkee mm. läpi Sparkhill-kaupunginosan joka on nykyään tunnettu maahanmuuttajistaan. Kaupunginosaa kutsutaan nimellä Balti-Triangle ja siellä asuu suuri osa tämän kaupungin afro-karibialaisista, aasialaisista ja somaleista. Senpä takia esimerkiksi kaupat alueella ovat "etnisiä" eikä siellä juurikaan alkuperäisväestöön kuuluvia asukkaita tai käveleskelijöitä näy.

Tänään kuuluikin kivoja uutisia, saatamme saada Suomivieraita Prinssi Williamin häiden tienoilla. Mikäs sen mukavampaa !

Nyt ulkona on +11 ja kovin on sateisen näköistä ja oloista. Pilvistä on luvattu koko ensi viikolle mutta yölämpötilat sen myötä ovat nousussa.